KØB GAVEKORT OG GIV EN OPLEVELSE I GAVE

Glæd én du holder af med et gavekort til oplevelser i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Oplevelser skaber minder, minder skaber glæde og hvad er egentlig bedre end at glæde andre? Køb et gavekort og lad modtageren selv vælge lige præcis dét event som ønskes. Vi bestræber os hele tiden på, at have events og arrangementer for alle. Vi har et bredt udvalg for både voksne og børn. 

Programmet består af foredrag, stand-up, børneshows, koncerter og musical. I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter er mulighederne mange, så skulle der ikke være et event for dig, så kan gavekortet desuden også bruges på nogle af de andre oplevelser, vi kan tilbyde i huset.  

I CAFE B serverer vi lækre burgere, salater, nachos, pommes fritter, øl, slik, is, sodavand og meget meget. Her kan du også spille bowling eller Indoor Golf året rundt. Du kan overnatte på vores moderne vandrehjem, hvor du finder både dobbeltværelser og 4-sengsværelser. Alt dette kan sagtens kombineres med dit gavekort.  

Du kan købe dit gavekort online eller komme ind til os i administrationen, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med dit køb i hverdage fra kl. 08.00 - 16.00.

     

HVORDAN INDLØSER JEG MIT GAVEKORT? 

Skal du bruge dit gavekort på et event, kan dette gøres online. Vælg det event du gerne vil til og læg dit køb i indkøbskurven. Når du kommer frem til "betaling" skal du vælge "Indløs gavekort" og derefter indtaste din gavekort-kode, som står på dit gavekort. Hvis du køber for mindre end værdien af dit gavekort, vil du automatisk få tilsendt et nyt gavekort. Hvis du køber for mere end værdien på gavekortet betaler du det resterende beløb med betalingskort. 

Vil du benytte dit gavekort til andet end events tager du blot gavekortet med som betaling, når du kommer. 

     

KØB GAVEKORT

    

Gavekortet er gyldig i 3 år fra den dag det udstedes. Man kan ikke benytte et gavekort til at købe et nyt gavekort. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

     Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf: 97 35 45 00