BONDERØVEN - Frank Erichsen

Oplev den charmerende bonderøv Frank Erichsen fortælle om livet på gården med alt hvad dertil hører, og kom bag de populære udsendelser kendt fra tv. 

Med sit levende og troværdige foredrag giver Frank Erichsen publikum tips til et liv med selvforsynende landbrug og underholder samtidig med historier fra de mange sæsoner som hovedperson i det succesfulde DR-program “Bonderøven”. 

Den gamle gård på Djurs Kastaniegården danner ramme om den populære tv-serie, hvor man følger Bonderøvens daglige liv året rundt. Dyrene skal passes og slagtes, der skal bygges og repareres, og det hele skal helst ske ved håndkraft, så der er bestemt nok at se, ikke mindst fordi Frank samtidig også har både kæreste og børn. Franks drøm er at drive selvforsynende landbrug og dermed opnå et mere enkelt liv, og med en opvækst i Agerskov i Sønderjylland, og et jordlod som han som 10’årig selv kunne dyrke, har interessen for selvforsyning og landbrug faktisk altid været en del af ham.

- Frank Erichsen fortæller om, hvorfor han har valgt at beskæftige sig med selvforsyning. Da selvforsyning kræver fysisk handling, kræves der også kundskaber. Kundskaber og deres underfundige måde at udvikle sig på er derfor et gennemgående tema igennem hele foredraget.

- Oplev en aften i selskab med Frank Erichsen og leslibning, franske gedehyrder, afrikanske bønder, amerikanske filosoffer og russiske brøndbyggere samt demonstration af nordiske øksetyper. Bonderøven fortæller om både teori og praksis bag livet på Kastaniegården.

- Foredraget tager udgangspunkt i Frank Erichsens to bøger om “Det enkle liv” og de mange optagelser til DR-programmet “Bonderøven”.

DAGENS RET: Hakkebøf med bløde løg, stegte kartofler, bagte rodfrugter og bearnaisesauce.

For bare 100 kr. kan du tilkøbe spisning med Dagens Ret inden foredraget.

BILLETPRIS: kr. 199,- + gebyr
DAGENS RET: kr. 100,-
Unummererede pladser (Reserverede pladser til spisende gæster)

Du vælger antal tilkøb med spisning, når du har bestilt billetter på billetsiden.

Foredraget starter kl. 19.00 
Spisning starter kl. 17.30  

     

KØB BILLET 

   

    

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge