KONCERT MED MADS LANGER


Skjern Gymnastikforening af 1916 præsenterer: 

Mads Langer // Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Twenty -Twenty-Tour 05.03.2020

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019. I skrivende stund ligger den #1 på den danske airplaychart.

Og publikum kan godt glæde sig til den forstående turné, for Langer kommer direkte fra studiet i LA & London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere. “Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit 8 mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“


Inden koncerten er der mulighed for at nyde en lækker koncertmenu bestående af en tapas-buffet:
 
- Jordskokkesuppe med ristet bacon, 
- Lakserilette
- Bruschetta med bresaola, pesto og parmesan,
- Stegt kylling
- Krydrede kødboller i tomatsauce
- Stegte kartofler med aioli
- Årstidens salat

Menuen koster 199,- og du vælger antal tilkøb med spisning, når du har bestilt billetter på billetsiden.

 

Koncerten starter kl. 20.00 og er hovedsagligt en stående koncert. Der vil dog være mulighed for unummererede siddepladser.
Spisningen starter kl. 17.30

Billetpris: 350 kr. + gebyr

   

    

    

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge