POPSI OG KRELLE


Med godt 75 millioner views på YouTube i 2018-19 og 300.000 danske børnefamilier der kigger med på kanalen hver måned, er der vist ikke længere mange danske børn under 5 år, der ikke kender krammebamsen Popsi og hendes guitarspillende ven Guitar-Krelle. De to musikere og entertainere har formået at vinde danske børn og deres familiers hjerter med nyindspilninger af klassiske børnehits og egne sange fremført i børnefigurernes skønne, tegnede univers.

Popsi og Krelle laver musik i høj kvalitet, der stimulerer musikalsk udvikling, motorik og sprog hos de 0-5årige. Deres livekoncerter er blevet meget populære – måske fordi de altid foregår på børnenes præmisser. Målet er, at alle går hjem med en følelse af at være blevet mødt, set og krammet.

Entertainerparret Maiken Ingvordsen og Christian Reinholtz, der står bag de to figurer, brænder for deres arbejde og forklarer: ”Danmark har en utrolig stor og dejlig børnemusik-sangskat, og vi elsker at synge både nye og gamle sange, som børn, forældre og bedsteforældre kan synge med på. Vi lægger stor vægt på, at børnene kan deltage aktivt i koncerterne, og på at få skabt en ordentlig kontakt til publikum. Derfor optræder vi typisk med et helt enkelt og klassisk set up med sang og akustisk guitar – i et fornuftigt lydniveau. Vi sætter en stor ære i at være 100% til stede til koncerterne og i at give børnene en dejlig, personlig oplevelse, de kan tage med sig hjem.”

 

Showet kører 2 gange lørdag 05. september 2020 Kl. 10.00 og kl. 15.00 

Billetpriser: 
Børn kr. 95,- + gebyr
Voksne kr. 110,- + gebyr

      

Mulighed for at tilkøbe buffet i forbindelse med showsene: 

Burgerbuffet - kr. 70,- 
· 180 gr. bøf af frisk hakket oksekød
· Burgerbolle 
· Diverse hjemmelavede dressinger
· Hjemmelavet agurkesalat 
· Diverse grønt 
· Pommes frites

Børnebuffet - kr. 50,-
· Nugget
· Pommes frites
· Diverse tilbehør

    

Buffet kl. 11.30 og kl. 16.30

       

 

   

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge