FYSIOTERAPEUTER I SKJERN FITNESSCENTER

Mette Jensen og Majbrith Brøgger Skallebæk er autoriseret fysioterapeuter og ansatte i Skjern Fitnesscenter.

Har du en lænd der generer dig? Et afsluttet genoptræningsforløb? Har du måske en livstilssygdom eller ønsker du blot at forebygge dette? Måske du har nedsat balance eller brug for generel træningsvejledning/vedligeholdelse af din træning?
    

Majbrith B. Skallebæk
Daglig leder og fysioterapeut 
mbs@rskulturcenter.dk
Tlf: 24 81 94 09

Vi står til rådighed og hjælper dig med at skræddersy et træningsprogram, der matcher dine behov og mål og er med til at sikre kvalitet i din træning. Vi har stort fokus på teknik og korrekt udførsel af dine træningsøvelser. Du vil blive introduceret til træning og derefter have opfølgning efter behov. Dette aftales med fysioterapeuten.Du kan booke tid via e-mail eller kontakte os på 24 81 94 09

Mette Jensen
Fysioterapeut
mj@rskulturcenter.dk
Tlf: 24 81 94 09
På barsel

Fysioterapeutisk holdtræning er superviseret træning, så er du en person der motiveres af træning på fast dag og fast tidspunkt eller har afsluttes genoptræningsforløb på hold. Så kan de fysioterapeutiske hold være noget for dig.  Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om de fysioterapeutiske hold.

Barselsfitness er for dig der ønsker at gøre din krop stærk efter fødsel. Vi anbefaler at du starter op efter 8. ugers undersøgelsen. Barselsfitness er tirsdage kl. 10.00-10.45 og/eller fredage 9.30-10.15. Der er altid fokus på bækkenbunds- og stabilitetstræning samt puls/styrke. Baby kan være med til træning, ligge på en måtte eller sove i barnevogn under halvtag. Træningerne varetages af fysioterapeuter. Alle kan være med da niveauet tilpasses den enkelte. Efterfølgende er der mulighed for brød og Kaffe/the i CAFE B. 

Se plakat her

Eller se vores Facebookgruppe for yderlig information her

     

For mere information kontakt venligst personalet i Fitnesscenteret eller skriv til fitness@rskulturcenter.dk.