FYSIOTERAPEUTISKE HOLD

Til de fysioterapeutiske hold får du ekstra superviseret træning med vores fysioterapeut Mette Jensen. Hun vil hjælpe dig med dine øvelser og give ud af sin viden omkring fysioterapi i forhold til træningen. Du vil her føle, at hun er der FOR DIG - nærmest som en personlig træner - som hjælper dig igennem og tilpasser tingene til lige netop dig og dine udfordringer. På disse hold får du noget ekstra feedback og hjælp. 

KNÆHOLD 
Styrk dine knæ

Har du en knæskade, afsluttet et GLA:D eller et genoptræningsforløb - eller ønsker du blot at forebygge og/eller blive klar til skiferien, så er det her holdet for dig:

Knæholdet har fokus på styrke, mobilitet og stabilitet af dine knæ samt kvalitet og tilretning af øvelser. Knæholdet er superviseret holdtræning med fysioterapeut og alle kan være med, da niveauet tilpasses den enkelte deltager.

Mandag kl. 20:05-21:00 og de efterfølgende 10 mandage. Vi er klar i Aktivitetslokalet, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter - med plads til 12 deltagere.

1000,- For 10 træningsgange

Er du aktiv medlem af Skjern Fitnessklub får du under forløbet 10 ugers fri træning/ hold.

  

Tilmeld dig her

RYGHOLD
Styrk din ryg

Oplever du smerter i ryg og/eller lænd, har du haft en diskusprolaps eller har du tidligere været i et genoptræningsforløb – eller ønsker du blot at forebygge rygsmerter, er her holdet for dig:

Rygholdet har fokus på at give dig styrke, stabilitet og mobilitet omkring din ryg og lænd samt kvalitet og tilretning af øvelser. Rygholdet er superviseret holdtræning med fysioterapeut og alle kan være med, da niveauet tilpasses den enkelte deltager.

Onsdage kl. 15:00-15:55 og de efterfølgende 10 onsdage. Vi er klar i Aktivitetslokalet, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter - med plads til 12 deltagere.

1000,- For 10 træningsgange

Er du aktiv medlem af Skjern Fitnessklub får du under forløbet 10 ugers fri træning/ hold.

   

Tilmeld dig her 

ÅBNINGSTIDER

Alle dage fra kl. 05.00 - 22.00
    

       

KONTAKT FITNESS 

Tlf: 24 81 94 09 - fitness@rskulturcenter.dk
Lars Jensen, Formand Tlf: 61 46 35 18
K.E Kristensen, Kasserer Tlf: 22 19 80 46 KE@SKJERN-NET.DK 

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge