FYSIOTERAPEUTISKE HOLD

Til de fysioterapeutiske hold får du ekstra superviseret træning med vores fysioterapeut Mette Jensen. Hun vil hjælpe dig med dine øvelser og give ud af sin viden omkring fysioterapi i forhold til træningen. Du vil her føle, at hun er der FOR DIG - nærmest som en personlig træner - som hjælper dig igennem og tilpasser tingene til lige netop dig og dine udfordringer. På disse hold får du noget ekstra feedback og hjælp. 

KNÆHOLD 
Styrk dine knæ

Har du en knæskade, afsluttet et GLA:D eller et genoptræningsforløb - eller ønsker du blot at forebygge og/eller blive klar til skiferien, så er det her holdet for dig:

Knæholdet har fokus på styrke, mobilitet og stabilitet af dine knæ samt kvalitet og tilretning af øvelser. Knæholdet er superviseret holdtræning med fysioterapeut og alle kan være med, da niveauet tilpasses den enkelte deltager.

Torsdage kl. 16:00-17:00 og de efterfølgende 10 torsdage. Vi er klar i Aktivitetslokalet, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter - med plads til 12 deltagere.

1000,- For 10 træningsgange

Er du aktiv medlem af Skjern Fitnessklub får du under forløbet 10 ugers fri træning/ hold.

  

Tilmeld dig her

RYGHOLD
Styrk din ryg

Oplever du smerter i ryg og/eller lænd, har du haft en diskusprolaps eller har du tidligere været i et genoptræningsforløb – eller ønsker du blot at forebygge rygsmerter, er her holdet for dig:

Rygholdet har fokus på at give dig styrke, stabilitet og mobilitet omkring din ryg og lænd samt kvalitet og tilretning af øvelser. Rygholdet er superviseret holdtræning med fysioterapeut og alle kan være med, da niveauet tilpasses den enkelte deltager.

Onsdage kl. 15:00-15:55 og de efterfølgende 10 onsdage. Vi er klar i Aktivitetslokalet, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter - med plads til 12 deltagere.

1000,- For 10 træningsgange

Er du aktiv medlem af Skjern Fitnessklub får du under forløbet 10 ugers fri træning/ hold.

   

Tilmeld dig her 

SKULDERHOLD 

Oplever du smerte i skulder og nakke, har du haft en indklemningssyndrom eller har du tidligere været i et genoptræningsforløb – ellers ønsker du blot at forebygge nakke/skulder problemer, så er holdet måske noget for dig: 

Skulderholdet har fokus på at give dig styrke, stabilitet og mobilitet i skulder og nakke med henblik på at mindske og forebygge smerter og/eller skader. Skulderholdet er superviseret holdtræning med fysioterapeut hvor kvalitet og tilretning af øvelserne er i fokus. Alle kan være med, da niveauet tilpasses den enkelte deltager.

Tirsdag d. 22/10-2019 kl. 15.30-16.25 og de efterfølgende 8 tirsdage.

Vi er klar i Aktivitetslokalet, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter – med plads til 12 deltagere.

Minimum 5 deltager før oprettelse af hold    

   

TILMELD DIG HER

KLAR TIL SKI

Har du brug for at blive stærkere inden skiferien – så får du muligheden her.

Gør din krop stærkere til en uge på ski om det er langrand eller alpin. På holdet vil der være fokus på styrkelse af ankler, knæ, hofte, ryg og mave, dette i tæt samarbejde med koordinationsevnen og balance, så det bliver lettere at manøvrerer skiene. Klar til Ski er superviseret holdtræning med fysioterapeuter. Alle kan være med, da niveauet tilpasses den enkelte deltager.

 

Opstart: Fredag d. 03/01-2020 kl. 14.00-15.00 og 6 gange frem. Sidste træning er fredag d. 07/02-2020.
Pris: 600 kr. for 6 træningsgange. Er du aktiv medlem af Skjern Fitnessklub får du under forløbet 6 ugers fri træning/hold.
• Hvor: Vi er klar i Multisalen, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter – med plads til maksimum 12 deltagere og minimum 7 deltagere for opstart af hold.
• Sidste tilmeldingsfrist er torsdag d. 02/01-2020

   

TILMELD DIG HER 

    

   

ÅBNINGSTIDER

Alle dage fra kl. 05.00 - 22.00
    

       

KONTAKT FITNESS 

Tlf: 24 81 94 09 - fitness@rskulturcenter.dk
Lars Jensen, Formand Tlf: 61 46 35 18
K.E Kristensen, Kasserer Tlf: 22 19 80 46 KE@SKJERN-NET.DK 

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge