METCON MED KENT HENRIKSEN

Er du interesseret i en intensiv træning hvor du får brændt noget energi af, har mulighed for at smide nogle kilo, kan udfordre konditionen og få pulsen op at køre, samtidig med at der fokuseres på udførelse af øvelser, samt muskelforøgelse eller bibeholdelse af nuværende muskelmasse? Så vil dette hold helt sikkert tiltale dig.

MetCon er en forkortelse for, Metabolic (metabolism) Conditioning.

Det kan oversættes omtrent til ‘stofskifte konditionering’ eller måske snarere ‘træning med henblik på højt energiforbrug’.

Vi tilbyder et 8 ugers forløb hvor der er fokus på kondition, muskelopbyggelse og fællesskab. Der tages udgangspunkt i cirkeltræning med flere forskellige stationer med øvelser, der er mixet imellem Konditions- og styrketræningsøvelser.
    
Der vil blive benyttet redskaber af alle afskygninger lige fra TRX, Box, vægtstang til Sjippetorv, kropsvægt og bolde. Det er dermed ikke sagt at øvelserne er skiftet ud hver gang, da der også er fokus på udførelse af øvelser, med hensigt på forbedring. Der udover vil der varieres inden for varighed, gentagelser og vægten. Denne form for træning kan udføres af alle, da det kan tilpasses alle niveauer og den enkelte person. Så er du til effektive og udfordrende træningspas, hvor både det fysiske og mentale bliver sat på prøve og hvor fællesskab er i fokus, så deltag på vores nye MetCon Hold.   

 

OPSTART:
Nærmere information følger

Instruktør:
Kent Henriksen

PRIS:
450 kr.

TILMELDING:
www.wannasport.dk
Min. 7 tilmeldte for at holdet kommer op at køre.

    

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge