DANSK SLAGER PARADE

OBS OBS OBS! Ny dato / udsættelse efter nye corona restriktioner / NY DATO 5. FEBRUAR 2020

SHOWSTART KL. 19.00

Traditionen tro vender Dansk Slager Parade tilbage for 23'ne år i træk. Denne gang med nye navne som Drama Queen alias Peter Andersen, og vi husker sikkert alle, da han vandt Dansk Melodi Grand Prix i 2007, det andet nye navn er Michael Jensen som vi kender fra dansktopduoen Mik&Pylle.

Apropos Melodi Grand Prix så vender vinderen af Dansk Melodi Grand Prix i 1984, 1985 og 1988, Kirsten Siggaard tilbage på Dansk Slager Parade efter en pause på ti år. Kirsten er sammen med Søren Bundgaard den der har vundet det flest gange.

Pernille Schrøder kender de fleste fra revysammenhæng, og for et par år siden medvirkede hun for første gang i Dansk Slager Parade med stor succes, da hun sang sig ind i alle vores hjerter, og samtidig fik os til at le og grine undervejs.

Torben Lendager har medvirket tre gange før, og leverer også denne gang sine mange store hits igennem årene går helt tilbage fra dengang han i 1969 dannede The Walkers.

Paradens musikalske bolværk er traditionen tro Klaus og Servants, der udover at bakke alle solisterne op også spiller nogle af deres egne hits.

Det hele bindes sammen og præsenteres med glimt i øjet og højt slagerhumør af Karin Strand-Holm, som vi kender hende fra TV.

- - - Pressemeddelelse 1 - - -

Dansk Slager Parade 2021

har ikke mindre end to nye navne på plakaten, når tour bussen kører Paradens team rundt i det danske land.

Men selvfølgelig har koncertarrangør, Stig Ulrichsen, også sørget for, at der bliver gensyn med solister som har været med til at gøre Dansk Slager Parade til den længst løbende turné, vi har i Danmark – det er 23. år tour bussen forlader sin garage, når startskuddet lyder den 14. januar.

Grandprix-stjerner, et Rock ’n’ Roll ikon, en revy-stjerne, og evergreen-dansktop leverandører udgør det slager-team, som Karin Strand-Holm – populær dk4 TV-værtinde – præsenterer på scenen i den stribe byer, som paraden besøger i 2020.

Det er ikke en trykfejl, at grandprixstjerner er skrevet i flertal, for der er både en kvindelig og en mandlig med i showet.

Hvis vi retter blikket mod melodigrandprixets storhedstid, så er der vist ingen, der ikke får hænderne et godt stykke op over ørerne, når Kirsten Siggaard fortæller os, hvad der får hende helt op i det røde felt på en regnvejrsdag, hvor der ikke er meget, der tyder på, at solen kommer frem igen. Sammen med hendes øvrige grandprix topscorere er ”Det lige det” blandt dem, der repræsenterer eliten af de sange, vi er blevet præsenteret for i løbet af det sidste halve århundrede.

Drama Queen – hvis borgerlige navn så men er Peter Andersen – er Paradens mandlige grandprix stjerne …klædt ud som dronning for at matche sin sang og sit kunstnernavn. Ud over sit store hit som – og med – Drama Queen – er Peter en kunstner, der bevæger sig i mange genrer, så der er virkelig noget at glæde sig til.

Fra revyen verden bliver der et glædeligt gensyn med skuespiller og sangerinde, Pernille Schrøder. Hun var med for nogle år siden, og nu er hun på igen med nogle af de helt store evergreens, som alle kender – og ikke ka’ la’ vær’ at synge med på. Når Pernille er med i et show, så får lattermusklerne altid rigelige motion – og hendes medvirken i Dansk Slager Parade 2021 bliver ingen undtagelse.

Slagermusik er et vidt begreb, og det er en heldig ting, fordi det giver mulighed for en stor variation, når kunstnere og repertoire udvælges og sammensættes. Så der er selvfølgelig plads til et af 70’ernes helt store popidoler. Torben Lendager vil glæde os med både hårdtslående Pop/Rock og hjertevarm dansk evergreen pop – der er både en sang til mor og en sang til mormor.

Der er to solister, der har præmiere på Dansk Slager Parade i år – Peter, Drama Queen er som tidligere nævnt den ene, og den anden er Michael Jensen. Her skal vi nok sige Mik & Pylle, for så ringer den, og opmærksomheden samler sig om deres store dansktophit fra 1994. De var på listen 20 uger – heraf 6 uger på 1. pladsen med ”Floden”. 

Paradens husorkester er Klaus & Servants, som akkompagnerer hele holdet. De har på det seneste markeret sig med nye sange, der har fået en flot modtagelse – men der er ingen tvivl om, at de også tager en tur til Herstedvester.

Så der er virkelig noget at glæde sig til, når Karin Strand-Holm med sædvanligt humør og glimt i øjet byder velkommen og præsenterer Dansk Slager Parade 2021.

    

Billet til showet kr. 295 + gebyr.

KØB BILLET

     

Vil du købe billet til spisning kan det gøres her

Køb billet

    

Psst...! Hvis du køber et sæsonkort, får du adgang til Dansk Slager Parade + 2 andre valgfrie events for kun 500 kr! Du kan købe sæsonkortet via dette link.