FOREDRAG MED PETER QVORTRUP


NY DATO! - 22. FEBRUAR 2022

Giv dit liv et servicetjek - hvor humor og natur ordineres“. Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg er på besøg. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra ”Lægens bord”, ”Ha’ det Godt”, ”Diagnose Søges” og de andre tv-programmer, jeg har lavet igennem årene, når jeg kigger forbi”, siger TV-lægen Peter Qvortrup Geisling.

I modsætning til Peters TV-programmer, bliver livet ikke genudsendt, så TV-lægen vil inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn. Du får bl.a. gode råd til, hvordan du holder sindet sundt med naturen som veldokumenteret medicin mod eksempelvis stress og tristhed. Det er aldrig for sent at udleve sine drømme. Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks højt begavede og dygtige TV-læge med uddannelser både som journalist og læge. Han har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne ”Lægens Bord”, ”Diagnose søges”, ”Ha’ det godt”, ”Aftenshowet”, ”Gal eller Normal” og i ”Sundhedsmagasinet”. Samtidig er Peter sundhedskorrespondent på TV Avisen.

Peter kan, ligesom man husker ham for på skærmen, meget hurtigt og let forklare sig og give brugbare konkrete svar og råd. Han er meget publikumsvant og bestemt en herre, der ved, hvad han snakker om.

BILLETPRIS KR. 190 + gebyr
BILLET INKL. SPISNING KR. 340 + gebyr (salg af billetter til spisearrangement er lukket)

FOREDRAGET STARTER KL. 19.30 (UNUMMEREREDE PLADSER)
SPISNINGEN STARTER KL. 18.00 (RESERVERET PLADSER TIL FOREDRAGET)

MENU TIL SPISNINGEN:    

- Oste- porre suppe med ristede brødcroutoner.
- Salat med varm røget laks, edamamebønner, syltede rødløg, saltmandler og hjemmelavet pesto.
- Små croissanter med rejesalat.
- Stegte kyllingefileter Sct. Louis med stegte kartofler og aioli.
- Årstidens salat og hjemmebagt brød.
- En lille sød overraskelse fra Kulturcenteret.