Foredrag ved Lisbeth Zornig Andersen

NYT FOREDRAG med Lisbeth Zornig Andersen 

SUNDHED, VELVÆRD OG LIVSKRISER

Lisbeth Zornig Andersen giver med afsæt i den nyeste viden konkrete bud på, hvordan man med kost, motion og tænkning kan tage kontrollen tilbage over sin vægt, sin trivsel og sit liv – og måske oveni købet overvinde en alvorlig livskrise, der stikker en kæp i hamsterhjulet. 

Den 2. december 2019 kl. 19.00 – 21.00 I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, KRAMP-Scenen

Lisbeth Zornig Andersen fortæller med afsæt i lange skygger fra barndommen og en livskrise med en konkurs om sin personlige rejse mod et liv i fysisk og mental balance. Væbnet med den nyeste viden om sammenhænge mellem krop og sind kommer Lisbeth med konkrete bud på, hvordan man kan mestre livet, finde glæden og overvinde modgang. Hun kalder det Tigerdyrs-kuren.

Lisbeth Zornig Andersen giver i dette foredrag konkrete bud på, hvordan man med kost, motion og tænkning kan tage kontrollen tilbage over sin trivsel og sit liv, så man kan leve et liv i balance – og måske oveni købet overvinde en alvorlig livskrise, der stikker en kæmpekæp i hamsterhjulet. 

Vær forberedt på nogle timer med konkrete håndholdte tips og oplevede eksempler kombineret med ny forskning i en uhøjtidelig stemning. 

Foredraget er for alle – både dem, der kæmper med at få kontrol med livet, og dem, der støtter andre.

 

KØB BILLET

    

     

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge