MUSICAL - IN THE AIR TONIGHT


En hyldest til Phil Collins

Velkommen til et festfyrværkeri af en hyldest til én af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins.

Efteråret 2020 og foråret 2021 er ensbetydende med et dobbelt jubilæum for Phil Collins: Det er 50 år siden, at han startede karrieren i Genesis, som deres nye trommeslager - og så fylder han 70 år.

IN THE AIR TONIGHT er en medrivende og nærværende musikalsk fortælling, der spænder over 50 år. Vi følger Phil Collins’ liv med op- og nedture, sygdom og succes. Og fortæller om hvordan en ung skuespiller i stedet endte med at blive et verdenskendt fænomen - som musiker.

Musicalen er fyldt med 30 uimodståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love og naturligvis titelnummeret.

De færreste ved måske, at som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller. Men da gruppen Genesis i 1970 søgte en trommeslager tog han udfordringen op og fik jobbet. Fem år senere blev han også gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist og fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er - historie.

Phil Collins står i dag som en af de mest succesfulde kunstnere med et albumsalg på over 100 milllioner. Den eneste musiker, der har klaret det, udover Michael Jackson og Paul McCartney.

Vi glæder os derfor til at præsentere MUSICALEN - IN THE AIR TONIGHT - En hyldest til Phil Collins 

BILLETPRISER:
Musical, spisning, afterparty og 1 genstand kr. 499,- + gebyr
Musical og afterparty kr. 349,- + gebyr

    

    

     

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge