Dansk Slagerparade 2024

KØB BILLET

Søndag den 10. marts klokken 15.00 - dørene åbner klokken 14.00.

295,- plus gebyr (unummererede siddepladser)

Mulighed for at deltage i Dansktop-Buffet inden koncerten - fra klokken 13.00. Bestil din billet her!

Tiden flyver – og Dansk Slagerparade flyver med. Holdet for 2024 er allerede sat. 

Hun sang ”Snart er du mer’ end 17 år” – og både sangen og Anette Klingenberg har holdt hele vejen, fra da hun hittede med den på 70ernes dansktop, og frem til i dag – hvor den har status som en af de største evergreens på den danske popscene. Og mon ikke der også bliver et genhør med ”Mini Max”, når Annette tager på tur – sammen med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg. Den festlige duo er fast inventar på dansktoppens førsteplads – og det skal vi nok få at høre, når holdet letter anker. 

Ombord i tour-bussen finder vi også Peter Andersen – og her er det nok bedre at sige ”Drama Queen” eller bare DQ, for så ved alle, at der er tale om vores Melodi Grandprix vinder fra 2007. 

Peter væltede huset, da han var med på Dansk Slager Parade for første gang – og han agter at gentage succesen i 2024. Om ”Drama Queen” er på repertoiret igen bliver ikke afsløret før premieren – men vi kan røbe, at den populære drag-sanger har et rigtig godt øje til Birthe Kjær. 
Michael Jensen – den korte version er bare Mik – er med igen for at hylde nogle af vores hjemlige croonere. 

Traditionen tro er Karin Strand-Holm konferencier, og det er Klaus & Servants, der udover at back’e solisterne op også underholder med egne nye og ældre hits.