DGI Verdensholdet

KØB BILLET

Torsdag den 2. maj klokken 19.30

Fra 190,- til 355,- plus gebyr

Når DGI Verdensholdet går på gulvet med showet KATA i august-oktober 2023, kommer du til at opleve nogle af landets allerbedste gymnaster udføre rytmisk gymnastik, dans, spring og akrobatik af højeste kaliber.

Showet KATA er en spændende gymnastisk fortælling

KATA inviterer dig med på en rejse ind i et vidunderligt, mystisk og poetisk univers. Et univers, som tvinger både gymnaster og publikum til at slippe kontrollen og i stedet lade sig forføre af musikken, bevægelserne og magien. Vi glæder os til at invitere dig derud, hvor forestillingsevnen hører op, og hvor du må give dig hen til en eventyrlig og uforklarlig oplevelse. 

DGI Verdensholdets show er en uforglemmelig oplevelse, og vi er anerkendt over hele verden for at levere en performance i verdensklasse. 

Vi bevæger verden
Ved at købe en billet til DGI Verdensholdets opvisning støtter du også holdets sociale arbejde. DGI Verdensholdet hjælper børn og unge i hele verden til at følge deres drømme. Med shows, workshops og dygtige gymnasters store indsats, inspirerer holdet børn og unge i hele verden til et sundt og aktivt liv.