Danser med piger

KØB BILLET

Lørdag den 11. marts 2023 klokken 20.00 på Remisen Skjern. Dørene åbner klokken 19.00

145,- plus gebyr

Danser Med Piger er rendyrket pop og disco anno 2022, som trækker tråde fra 80’erne: ”Det er helt klart pop, det kan vi ikke løbe fra! Og så er det 80’er inspireret. Men vi prøver at lave en ny era indenfor disco. Vores generations form for disco med inspiration fra den gamle skole, såsom Earth, Wind & Fire og Michael Jackson.” – Danser Med Piger.

Disco-referencerne kan især mærkes på det helt store hit ’Danser Med Piger’ som har ligget på hitlister hele sommeren. De fem drenge er i starten af 20’erne og bor sammen i en lejlighed i København, hvorfra de skriver og indspiller deres musik: ”Alt vi skriver om, har mindst én fra bandet oplevet. Vi skriver sangtekster om at være ung og dum og om kærlighed. Vores sange taler ud til en stor gruppe unge, ud til vores egen generation, i hele Danmark. Vi vil gerne have, at folk får energi og et smil på læben, af den musik vi laver.”

Danser Med Piger har allerede spillet på SPOT, til Cheff Records Festival og opvarmet til Cheff Records koncerter i K.B. Hallen og i Århus kongrescenter samt headlinet Hotel Cecil, TRAIN og VEGA.