Pil

KØB BILLET

5. november 2022 klokken 20.00

Det er med troen på, at verden bliver større, når vi taler om de sværeste aspekter af livet, at danske Pil nu er klar med sit debutalbum, Kom Vi Flyver, Siger Du. I sit univers af bundærlige, dansksprogede tekster og stærke pophymner vil Pil nemlig skabe det talerør, som hun selv kan mangle, når følelser af usikkerhed, ensomhed og ulykkelig kærlighed dominerer i tilværelsen. Kom Vi Flyver, Siger Du er en håndsrækning til alle, der har brug for en ven, når livet gør ondt.

Siden udgivelsen af sin første EP “Når Du Går Herfra” i 2019 har Pil fået særligt ros for sit tekstunivers og en masse omtale i store danske musikmagasiner og på dr.dk. Lige nu har hendes mest lyttede sang “Nattely” over 3 millioner streams på Spotify. Pil har samarbejdet med flere kunstnere som bl.a. Andreas Odbjerg og Burhan G med numrene “Omvendt” og “Gulvet 22”, som lige nu er i A-rotation på P4. Det seneste år har også budt på et tæt samarbejde med Hjalmer, hvor Pil har været med til at skrive flere af sangene på hans kommende album og varmet op på hans forårstour i 2022 med 19 koncerter over hele landet.

Hun har netop afsluttet sin første headlinertour med velbesøgte koncerter i Skanderborg, Odense og København, hvor sidstnævnte var udsolgt. Efterårskoncerten i Lille Vega til oktober er også netop meldt udsolgt og henover sommeren var Pil at finde på programmet til bl.a. Nibe Festival, Smukfest og Musik Lejet.

180,- plus gebyr