Rasmus Tantholdt - fortællinger fra Verdens Brændpunkter

KØB BILLET Reserver middag

Mandag den 22. maj klokken 19.00.

Middagsarrangement inden foredraget klokken 18.00.

Hør hele Danmarks TV2 korrespondent Rasmus Tantholdt fortælle om sit liv bag kameraet på godt og ondt. Som den eneste skandinaviske journalist rapporterede Rasmus Tantholdt fra Kyiv i de kritiske uger under russernes invasion af Ukraine. Hør ham fortælle om den største historie, han nogensinde har dækket, om en krig, der pludselig kom meget tæt på, og hør ham fortælle om hans arbejde i verdens brændpunkter gennem næsten 20 år. Fuld af dilemmaer, historiske begivenheder og voldsommer oplevelser.
 
Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har blandt andet dækket krigene i Ukraine, Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår.  Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Rasmus er født i 1973 og blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen. I 2022 vandt han Publicistprisen for sit arbejde i Ukraine.

Der er mulighed for at reservere bord til en middag inden foredraget. Det koster 199,- kroner pr person og menuen til denne aften er Tapas. Vi går til bords klokken 18.00.

Foredraget er arrangeret af Mod Til - og koster 299,- kroner plus gebyr pr billet.