Koncert med Andrea Pellegrini og Tanja Zapolski

Skjern-Tarm Musikforenings koncert med
Andrea Pellegrini og Tanja Zapolski
søndag den 6. november kl. 16
i Kramp Scenen, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Det er to funklende stjerner på den danske og internationale musikhimmel, Skjern-Tarm Musikforening byder på i Kramp Scenen, når mezzosopranen Andrea Pellegrini og pianisten Tanja Zapolski præsenterer deres nye program med sigøjnermusik.

Andrea Pellegrini er kendt i både koncert- og operasammenhæng for sit alsidige repertoire, som spænder fra de store operaer til koncerter med førende orkestre – for slet ikke at tale om hendes interesse for at gå på tværs af musikgenrerne og fx arbejde sammen med Martin Hall, optræde med TV2, synge Beatles-sange og etablere The Piazolla Orchestra, som dyrker den argentinske tango.

Tanja Zapolski er klassisk uddannet koncertpianist og har optrådt ved både solokoncerter og kammermusik. Også hun ynder at optræde i utraditionelle sammenhænge, fx Roskilde Festivalen, jazzfestivaler og teaterforestillinger.

Begge har ved flere lejligheder underholdt seerne i programmet ”Den klassiske musikquiz” med Phillip Faber som vært.

Programmet ved koncerten vil bestå af Brahms’ Zigeunerlieder, flamenco-inspirerede sange af de Falla, Dvoraks Zigeunerlieder samt operaarier, evt. fra ”Carmen”.
Pellegrini og Zapolski har en tæt og varm kontakt med publikum, så der er lagt op til en stor koncertoplevelse – også for folk ikke tror, de er til klassisk musik og opera!

Billetter købes ved indgangen og koster 150 kr.