Soleima

KØB BILLET

Lørdag den 1. april 2023 klokken 20.00 på Remisen Skjern. Dørene åbner klokken 19.00.

220,- kroner plus gebyr.

Soleima har med singlerne ’Livet Begynder’ og ’Kanterne’ skudt sit nye dansksproget musikalske eventyr i gang, der leder op til et album og en række koncerter i efteråret.
Indtil nu har Soleima udgivet engelsksproget musik og etablerede sig for alvor med mini albummet No. 14 og singlerne ’Breathe’, ’Paper’, ’Cracks’ og ’Low Life’ der fik heftig radio airplay, med sidste to nævnte singler som Ugens Uundgåelig på P3. Fra Soleima’s seneste album ’Powerslide’ var hittet ’Cheers for the Tears’ ugens track på The Voice og Radio Skala, samt rotation på P3 og P4, med næsten 10mio streams på Spotify alene. Det hele har medført udsolgte koncerter, turné i USA, samt nomineringer til P3 Guld, Danish Music Awards, Gaffaprisen og Steppeulven. Soleima vandt P3 Gulds Talentpris i 2018.

Selv om de to dansksproget single-udspil markerer begyndelsen på et nyt kapitel for Soleima, er det ikke første gang den hun skriver sange på dansk. Da Soleima som teenager begyndte at skrive sange, var det sammen med hendes bedste venner i bandet ”Flødeklinikken”, som skrev sange på dansk: ”Jeg tror også, det er en af grundene til, jeg begyndte at skrive på dansk igen. Alt omkring var kaos og uforudsigeligt på grund af corona, så indirekte gav det ro at finde tilbage til det velkendte og trygge. Derudover føler jeg, at jeg kan være mere ærlig på dansk og tør dele ud af flere personlige erfaringer – både det skønne og det knap så kønne” fortæller Soleima.
Lige nu er Soleima aktuel med ’Godnat Lille Land’ som er en del af DR’s store musiksatsning ’Min Sang til Danmark, samtidig med at du kan opleve Soleima fortolke andre danske musikeres musik i TV2’s ’Toppen af poppen’.