Stop Tiden


Torsdag den 5. september klokken 18.00 i Café B

319,- kroner inklusive middag (Tapas) - plus gebyr

På sådan en aften er den unikke oplevelse en aften med ro, velvære, reflektioner og fordybelse.

Med en tilværelse hvor der altid er fart over feltet er dette en aften til dig, som vil prøve en stemningsfuld oplevelse.

Tina Wiberg også kendt som Sanglærken har hendes trio med og spiller hendes eget album ved navn “Stop Tiden” og det er lige præcis formålet med denne aften, at få tiden til at stå stille, mærke og nyde

Med sin stærke livsfortælling og rammende sange ønsker hun at give publikum en aften med stærke reflektioner, en stund til at mærke efter.
En sårbar intim koncert som gør stor indtryk.

Publikum beskriver hende kærligt som en kloning af Niels Hausgaard og Alberte Winding med hendes evne til at fortælle historier, med en charmerende vestjysk accent, lune og humor.

Tina Wiberg udgav nov. 2022 hendes debut album. Oplevet massiv opbakning og medieinteresse for hendes store mod til at stå frem med hendes stærke livshistorie med angst, PTSD og ADHD med TV udsendelse i både TV Midt Vest, DR1, interview i Herning Folkeblad, Dit Videbæk, RKSK Dagblad og 6 siders interview i Magasinet Zoom.

Hun er udnævnt landets første MUSIKAMBASSADØR af Headspace DK, stiftet af bl.a. Poul Nyrup Rasmussen. Derudover i samarbejde med Mathilde Falck AMBASSADØR for det store årlige folkemøde Mental Talk.

2023 var en stor succes for den nyudklækkede sanger/sangskriver, og det bliver spændende at se hvad 2024 har i vente.

 

Bemærk - publikum sidder ved runde borde, både under koncert og middag. Der er "Free Seating" - altså at man bare sætter sig ved et bord, når man ankommer, så fylder vi bordene op efterhånden.