VORES KØKKEN

I køkkenet sætter vi en ære i at lave maden fra bunden. Vi har et alsidigt menukort, som dækker mange forskellige grene indenfor mad. Her kan nævnes både morgenmads- og brunchanretninger, forretter, hovedretter, desserter, natmad, supper, tapas og forskellige buffeter. Vores menuer kan sammensættes på forskellige måder, og har du øvrige ønsker eller specielle hensyn, finder vi naturligvis en løsning på dette.

Køkkenet har kapacitet til det meste, så tøv ikke med at ringe til os for at aftale et uforpligtende møde, hvor vi kan snakke mulighederne igennem. Vi har ressourcerne til de helt små og mindre selskaber samt de helt store, hvor koordinering og planlægning er et vigtigt omdrejningspunkt.

Vi laver mad til alle arrangementer og selskaber i huset, men bringer også mad ud af huset til dit selskab og arrangement derhjemme.

INSPIRATION 

Vi laver meget gerne mad efter dine ønsker, men vi har også sammensat nogle lækre menuer til dig, som du kan vælge til fordelagtige priser. 

Find inspiration i vores menukort, men lad dig ikke begrænse. Har du andre idéer, lad os endelig høre dem, så forsøger vi at finde en menu, som passer til netop dit arrangement.

Hvis du har lyst til et møde med vores køkkenchef er dette også muligt. Han er ekspert og kan hjælpe dig med at sammensætte tingene optimalt. 

    

Download vores menukort 

LEVERINGSPRIS - MAD UD AF HUSET
I Skjern er der gratis levering ved køb over 2000,- ellers 100,- for levering
Udenfor Skjern koster levering 100,- + 10,- kilometer

Ellers skal maden hentes på Ranunkelvej 1 - 3, 6900 Skjern

KONTAKT KØKKENET

Hverdage: 9.00-11.00
Alle andre dage efter aftale
Telefon: +45 24 81 94 25
kokken@rskulturcenter.dk