VORES KØKKEN

I køkkenet sætter vi en ære i at lave maden fra bunden. Vi har et alsidigt menukort, som dækker mange forskellige grene inden for mad. Her kan nævnes både morgenmads- og brunchanretninger, forretter, hovedretter, desserter, natmad, supper, tapas og forskellige buffeter. Vores menuer kan sammensættes på forskellige måder, og har du øvrige ønsker eller specielle hensyn, finder vi naturligvis en løsning på dette.

Køkkenet har kapacitet til det meste, så tøv ikke med at ringe til os for at aftale et uforpligtende møde, hvor vi kan snakke mulighederne igennem. Vi har ressourcerne til de helt små og mindre selskaber samt de helt store, hvor koordinering og planlægning er et vigtigt omdrejningspunkt.

Vi laver mad til alle arrangementer og selskaber i huset, men bringer også mad ud af huset til dit selskab og arrangement derhjemme.

JULEFROKOST 2019 

Julen står snart for døren og det betyder julehygge og julefrokoster. Vi kan i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter tilbyde lækker julefrokostmenu, som kan serveres her i huset i hyggelige lokaler eller klar til servering - ud af huset. 

Du kan sammensætte din helt egen menu og selv bestemme hvor mange retter, du ønsker dig. Du kan også vælge vores faste julefrokostmenu med alt hvad en rigtig god julefrokost indeholder. 

Skulle du have specielle ønsker, som ikke er anført i menuen, så kontakt os gerne for at høre nærmere. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med dine ønsker.

    

Download vores Julefrokostmenu 

INSPIRATION 

Vi laver meget gerne mad efter dine ønsker, men vi har også sammensat nogle lækre menuer til dig, som du kan vælge til fordelagtige priser. 

Find inspiration i vores menukort, men lad dig ikke begrænse. Har du andre idéer, lad os endelig høre dem, så forsøger vi at finde en menu, som passer til netop dit arrangement.

Hvis du har lyst til et møde med vores køkkenchef er dette også muligt. Hun er ekspert og kan hjælpe dig med at sammensætte tingene optimalt. 

    

Download vores menukort 

KONTAKT KØKKENET

Hverdage: 7.00-14.30
Lørdag, søndag og helligdage efter aftale
Telefon: +45 24 81 94 25
kokken@rskulturcenter.dk

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge