VELKOMMEN TIL KROP & HELSE

Krop & Helse tilbyder b.la. Akupunktur, kropsterapi, kranio-sakralterapi, infrarødbehandling og zoneterapi. Umiddelbart er min indstilling, at jeg kan hjælpe med alt fra A til Å. Se yderligere behandlingsmuligheder på hjemmesiden www.kropoghelse.dk

Jeg har altid set mennesket som en helhed. Hvad der rører sig i vores psyke afspejles i vores krop og omvendt. Når du kommer til mig, finder jeg den terapiform som netop passer til dine udfordringer, hvad enten du kommer med en følelsesmæssig eller fysisk udfordring. 

Ud fra min palet af behandlings- og terapitilbud har jeg mange indgangsvinkler til dig og dine udfordringer. Jeg vil bede dig om tre gange til at finde ud af, om jeg kan hjælpe dig nok, inden du får mit svar. Som min gamle kinesiske lærermester sagde; ”Der er ingen grund til at spilde hverken din eller min tid, hvis jeg ikke kan hjælpe dig nok”. 

Her skulle jeg måske fremhæve nogle behandlingstilbud og hvad de kan hjælpe mod/for, men prøv selv at dykke ned i min hjemmesides univers, og se om der er noget der lige er dig og ring til klinikken eller kontakt mig via sidens kontaktformular. 

Tak for din interesse og på gensyn. Med ønsket om en dejlig dag 

Venlig hilsen  

Jette Sindberg D. ac

    

GÅ TIL KROP OG HELSES HJEMMESIDE

   

KONTAKT

tlf. 97 35 03 51 - Mobil 29 21 45 64
Husk! Man kan kun betale kontant i klinikken
Tilskud fra Sygeforsikring danmark og diverse sundhedsforsikringer

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag : 08:00 – 16:30
Fredag : 08:00 – 16:00
Lørdag – Søndag : Lukket

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge