VELKOMMEN TIL SKJERN VANDREHJEM

Leder du efter en billig overnatning i Skjern? I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter råder vi over et moderne vandrehjemsområde, hvor vi kan tilbyde overnatning i fine og lyse værelser.

HER SOVER MAN GODT OM NATTEN

Du har flere muligheder at vælge i mellem afhængigt af, om du skal alene afsted eller skal planlægge for en større gruppe. Men uanset valget, så er komfort i højsædet.

Med vores vandrehjemsværelser kan vi opfylde ethvert behov, både når det gælder enkeltpersoner, familier, firmaer, skoler og sportsklubber.

I vores 4-sengsværelser er der eget bad/ toilet, TV og gratis internet.

I vores 8 dobbeltværelser finder du også eget bad/ toilet og her er der fælles tv-stue.

Når det kommer til større grupper, kan vi tilbyde overnatning i 2 sovesale med plads til 20 personer i hver. Her medbringer du selv sovepose med liggeunderlag til kr. 100,- pr. person pr. nat. Det kan naturligvis kombineres med vores andre værelser, hvis dette ønskes.

PRISER

Vores priser er attraktive. Alle priser er pr. nat inkl. sengelinned og håndklæder:

4-sengs værelser:
- Enkeltværelse kr. 449,- pr. nat
- Dobbeltværelse kr. 649,- pr. nat
- 3 personers værelse kr. 849,- pr. nat
- 4 personers værelse kr. 949,- pr. nat

Opredning kr. 200,- 

Morgenmad kr. 50,- 
Madpakke kr. 30,- 

Når du booker værelser hos os, har du også mulighed for at benytte vores moderne fitnesscenter. Har du lyst til en gang bowling, giver vi 50% rabat på leje af bowlingbaner under dit ophold.

FORPLEJNING

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter lægger vi vægt på den gode madoplevelse. Du har mulighed for at tilkøbe sund morgenmad til kr. 50,- pr. person eller morgenmad inkl. madpakke til kr. 80,- pr. person. Du kan også vælge frokost- og aftenmenuer til. Morgenmaden serveres i Partner Revision Lounge.

Du kan besøge CAFE B, som serverer lækre, saftige burgere samt andre spændende snacks.

CAFE B I BOWLINGCENTRET

CAFE B i bowlingcentret står klar til at servere saftige burgere, nachos, is, sodavand øl, chips, slik, kaffe/the eller måske kage til dig når du overnatter hos os i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. 

KONTAKT

Tlf: +45 97 35 45 00
Bowling: +45 97 35 33 33
Fitness: +45 24 81 94 09
kontakt@rskulturcenter.dk

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge