VELKOMMEN TIL SKJERN VANDREHJEM

Leder du efter en billig overnatning i Skjern? I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter råder vi over et moderne vandrehjemsområde, hvor vi kan tilbyde overnatning i fine og lyse værelser.

HER SOVER MAN GODT OM NATTEN

Du har flere muligheder at vælge i mellem afhængigt af, om du skal alene afsted eller skal planlægge for en større gruppe. Men uanset valget, så er komfort i højsædet.

Med vores vandrehjemsværelser kan vi opfylde ethvert behov, både når det gælder enkeltpersoner, familier, firmaer, skoler og sportsklubber.

I vores 4-sengsværelser er der eget bad/ toilet, TV og gratis internet.

Når det kommer til større grupper, kan vi tilbyde overnatning i 2 sovesale med plads til 20 personer i hver. Det koster 100,- per person - og du medbringer selv liggeunderlag og sovepose. Det kan naturligvis kombineres med vores andre værelser, hvis dette ønskes.

PRISER

Alle priser i danske kroner og inklusive moms. Priserne per værelse per nat inklusive sengelinned og håndklæder:

Vores værelser har fire senge - og man har værelset for sig selv, når man reserverer det.

- Ved én person på værelset 449,- per nat
- Ved to personer på værelset 649,- per nat
- Ved tre personer på værelset 849,- per nat
- Ved fire personer på værelset 949,- per nat

Morgenmad 50,- 
Madpakke 30,- 

Når du booker værelser hos os, har du også mulighed for gratis at benytte vores moderne fitnesscenter. Har du lyst til en gang bowling, giver vi 50% rabat på leje af bowlingbaner under dit ophold.

FORPLEJNING

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter lægger vi vægt på den gode madoplevelse. Du har mulighed for at tilkøbe sund morgenmad til 50,- per person eller morgenmad inkl. madpakke til 80,- per person. Du kan også vælge frokost- og aftenmenuer til. Morgenmaden serveres i Lokale 5.

Morgenmad er åben fra klokken 06.30-09.00 i hverdagene og fra klokken 08.00-10.00 i weekender og på helligdage.

Du kan besøge CAFE B, som serverer lækre, saftige burgere samt andre spændende snacks.

CAFE B I BOWLINGCENTRET

CAFE B i bowlingcentret står klar til at servere saftige burgere, nachos, is, sodavand øl, chips, slik, kaffe/te eller måske kage til dig når du overnatter hos os i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. 

 

 

 

KONTAKT

Tlf: +45 97 35 45 00
Bowling: +45 97 35 33 33
Fitness: +45 24 81 94 09
kontakt@rskulturcenter.dk