I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter liner vi en stribe aktiviteter op, som du kan prøve, når du først har fået Sjov Ferie I Skjern-armbåndet på. Rigtig god fornøjelse!

Bowling - og andet sjov i Café B

Med armbåndet på kan du uden ekstra omkostninger kaste dig ud i en herlig dyst på en af vores bowlingbaner. Der er en times bowling inklusive sko til dig - og hvis du har lyst, må du også gerne spille pool og dart. 

Skulle du have lyst til at få en snack, spise frokost eller måske bare købe en is eller en sodavand, så har Café B det hele til dig.

Indoor Golf

Som et af få steder i Vestjylland har vi to Indoor Golf-Arenaer. Spil på over 50 af de mest kendte golfbaner i verden - og mærk suset, når dit drive sidder helt perfekt eller når du rammet puttet præcist.

I Indoor Golf spiller du med rigtig køller og bolde - og vi stiller det hele til rådighed for dig.

Med armbåndet får du en time i vores Golf-Arena.

Hoppeland - med trampoliner

Vi forvandler en af vores idrætshaller til et hoppeland, hvor du både kan tumle i hoppeborgene og springe dig træt i vores trampoliner. Vi lover, at både børn og voksne får sved på panden!

B for Badminton - og bordtennis

I vores hoppeland har du også mulighed for at give dig i kast med forskellige ketcher og bat-idrætter! Vi har sat badmintonbanen op og stillet bordtennisbordet klar også. Vi sørger for, at der er ketchere, bat og bolde til dig - du skal sådan set bare gå i gang. Hvis du hellere vil prøve kræfter med bordfodbold, så har vi også det!

B for Beach-aktiviteter

Vi får selvfølgelig fantastisk vejr hen over sommeren, og så er det måske i højere grad, vores beachbaner, der lokker! Lige ude foran Café har vi således både baner til Beachvolleyball og til Beachhåndbold. Så kom ind efter en bold - og kast dig ud i det!

Fitness-center

Med Sjov Ferie i Skjern-armbåndet får du adgang til vores fitnesscenter. Vi har alverdens forskellige maskiner og kompetent personale til at guide dig, hvis du har behov for hjælp.

Om initiativet

Sjov ferie i Skjern er et samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Skjern Handelsforening, Gentænk Skjern og Skjern Udviklingsforum.

For mere info om Sjov Ferie i Skjern:

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Ranunkelvej 1
6900 Skjern
97354500
kontakt@rskulturcenter.dk