Tag til Skjern med hele familien og få en herlig dag fyldt med aktiviteter ud. Selv om sommeraktiviteterne er spredt ud over hele byen, så er det nemt og overskueligt at komme rundt og prøve de forskellige tiltag. Sjov Ferie i Skjern er hver tirsdag fra klokken 11 til 16.

Få sat Skjern-armbåndet på!

Med Skjern-armbåndet er alle aktiviteter i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter gratis. Samtidig får du adgang til forskellige aktiviteter og gode tilbud rundt omkring i Skjern by.

Skjern-armbåndet koster 100,- for børn op til og med 12 år og 125,- for alle andre. Du køber armbåndet i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Vores åbningstider er fra klokken 11-20 på alle dage.

Aktiviteter i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter:

I centeret har du mulighed for at bowle, komme i hoppeland, springe i trampolin, spille badminton, fodbold samt forskellige andre idrætsaktiviteter.

Du kan også bruge vores udendørs faciliteter, hvor vi har beachbaner til både volleyball og fodbold. Samtidig er for mulighed for at spise og drikke i Café B.

Se alle aktiviteter i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Skjern Centrum

I Skjerns centrum kan du shoppe i vores over 40 specialbutikker, du kan komme på skattejagt og blive belønnet for din indsats - og du kan slappe af i en af vores caféer og restauranter.

Det er også i centrum, at du kan se den berømte statue af Holger Danske.

Læs mere om Skjern centrum og handelslivet her.

Den Grønne Korridor

Den grønne korridor er et fantastisk område langs Kirkeåen gennem Skjern fra øst til vest. Gå på oplevelse og tag turen på egen hånd - eller kom med på en af vores guidede ture.

De guidede ture starter og slutter ved vandhaverne - et unikt samlingspunkt i Skjern.

Læs mere om Den Grønne Korridor her.

Padel Tennis

Padel Tennis er en populær sportsgren - og i Padel Club Skjern er der seks baner, du kan boltre dig på, inklusive en single bane.

Med Sommer i Skjern-armbåndet får du banerne til rabatpris, og så er der ingen undskyldning for at komme i gang og svinge batsene.

Læs mere om Padel Club Skjern her

Om initiativet

Sjov ferie i Skjern er et samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Skjern Handelsforening, Gentænk Skjern og Skjern Udviklingsforum.

For mere info om Sjov Ferie i Skjern:

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Ranunkelvej 1
6900 Skjern
97354500
kontakt@rskulturcenter.dk