Tag til Skjern med hele familien og få en herlig dag fyldt med aktiviteter ud. Selv om sommeraktiviteterne er spredt ud over hele byen, så er det nemt og overskueligt at komme rundt og prøve de forskellige tiltag. Sjov Ferie i Skjern er hver tirsdag-torsdag i ugerne 26-32.

Få sat Skjern-armbåndet på!

Med Skjern-armbåndet er alle aktiviteter i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter gratis. Samtidig får du adgang til forskellige aktiviteter og gode tilbud rundt omkring i Skjern by.

Skjern-armbåndet er et dagsarmbånd og koster 100,- for børn op til og med 14 år og 150,- for alle andre. Du køber armbåndet i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Du kan komme i kulturcenteret og købe og bruge dit armbånd hver tirsdag, onsdag og torsdag i ugerne 26-32 fra klokken 10-16.

Aktiviteter i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter:

I centeret har du mulighed for at bowle, komme i hoppeland, springe i trampolin, spille badminton, fodbold samt forskellige andre idrætsaktiviteter.

Du kan også bruge vores udendørs faciliteter, hvor vi har beachbaner til både volleyball og fodbold. Samtidig er for mulighed for at spise og drikke i Café B.

Vores Sjov Ferie-aktiviteter er åbne fra klokken 10-16 tirsdag, onsdag og torsdag i ugerne 26-32.

Se alle aktiviteter i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Skjern Centrum

I Skjerns centrum kan du shoppe i vores over 40 specialbutikker, og du kan slappe af i en af vores caféer og restauranter.

Det er også i centrum, at du kan se den berømte statue af Holger Danske. Hvis du viser dit armbånd, kan du få en lille overraskelse i følgende butikker og restauranter: Butik Bellamaya, Cara-B, Hotel Skjern, Stand-In, Sport 24, Wine 'N Fun, Skoringen, Bog & Idé og Lenes Blomster.

Læs mere om Skjern centrum og handelslivet

Den Grønne Korridor - guidet tur

Den grønne korridor er et fantastisk område langs Kirkeåen gennem Skjern fra øst til vest. Gå på oplevelse og tag turen på egen hånd - eller kom med på en af vores guidede ture. Tilmelding er ikke nødvendig.

Du kan komme med på guidede ture på følgende tidspunkter:
- 28. juni kl. 11.00 (Dansk) samt kl. 13.30 (Tysk)
- 5. juli kl. 11.00 (Dansk) samt kl. 13.30 (Tysk)
- 12. juli kl. 11.00 (Dansk) samt kl. 13.30 (Engelsk)
- 19. juli kl. 11.00 (Dansk) samt kl. 13.30 (Engelsk)
- 26. juli kl. 11.00 (Dansk) samt kl. 13.30 (Tysk)
- 2. august kl. 11.00 (Dansk) samt kl. (Engelsk)
- 9. august kl. 11.00 (Dansk) samt kl. 13.30 (Tysk)

Mødested er ved Enghavens P-plads, Anlægsvej 19, 6900 Skjern.

Læs mere om Den Grønne Korridor

Padel Tennis

Padel Tennis er en populær sportsgren - og i Padel Club Skjern er der seks baner, du kan boltre dig på, inklusive en single bane.

Med Sjov Ferie-armbåndet får du banerne til rabatpris (-20%), og så er der ingen undskyldning for at komme i gang og svinge batsene. Book din bane i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

Læs mere om Padel Club Skjern her

Marked i Tarm

Hver onsdag åbner det store marked i Tarm - hvor kræmmere fra nær og fjern slår deres boder op. 250 boder med alt fra textiler og fødevarer til legetøj og lopper.

Det er ren og skær hygge til det populære onsdagsmarked langs Bybækken i Tarm.

Læs mere om Markedsdagene i Tarm

Safari-jagt i Skjern

Snup et kort over byen og tag på jagt efter de vilde dyr i Skjern! Efterhånden som du finder dem, kvalificerer du dig til at hente små belønninger rundt omkring i Skjerns butikker.

Mere om initiativet

Sjov ferie i Skjern er et samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Skjern Handelsforening, Gentænk Skjern og Skjern Udviklingsforum.

Mere info om Sjov Ferie i Skjern:

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Ranunkelvej 1
6900 Skjern
+45-97354500
kontakt@rskulturcenter.dk