VELKOMMEN TIL SKJERN FITNESSCENTER

Medlemsfordelene er mange i Skjern Fitnesscenter - Vi glæder os til at byde dig velkommen

Instruktørerne

HOLDENE

MEDLEMSSKABER

  

SKJERN FITNESSCENTER

VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF SUNDHED

INDIVIDUEL TRÆNING ELLER HOLD

Skjern Fitnesscenter sørger for indbydende rammer i form af lyse lokaler og træningsmaskiner, hvor der er mulighed for kredsløbstræning, styrketræning, cirkeltræning og holdtræning.

Skjern Fitnesscenter har tilknyttet personale og friviliige, der gerne besvarer spørgsmål vedrørende tilmelding og din træning. Derudover er der instruktører, der varetager holdtræning. 

Der er mange muligheder for træning i Skjern Fitnesscenter. Vores hold spænder vidt, og vi lægger vægt på at tilbyde hold på forskellige niveauer, så du bliver udfordret tilpas.

Du kan også få tilrettelagt et individuelt træningsprogram af personalet i Skjern Fitnesscenter, som passer til dit behov og dine mål. Vi anbefaler, at du ved indmelding får en tid til en kort snak om forventninger og vejledning/ instruktion om din træning. Dette for at du opnår dine mål uden skader.

Skjern Fitnesscenter har tilknyttet en fysioterapeut, der gerne besvarer spørgsmål og hjælper dig godt i gang med din træning.
Vil du være en del af Skjern Fitnesscenter, skal du først oprette dig som medlem i Skjern Fitnessklub - Læs mere om dette her

Aldersgrænse:

Du skal være 14 år for at træne i Skjern Fitnesscenter alene. Er du 12 eller 13 år, må du træne med en voksen over 18 år. Man må ikke melde sig ind sammen med sine 12-13 årige børn og så efterfølgende melde sig ud igen for at lade dem træne alene.

KONTAKT OG ÅBNINGSTIDER

Mandag-fredag 05:00-22:00 - Lørdag-søndag 05:00-22:00. 

Fitness tlf. 24 81 94 09 - fitness@rskulturcenter.dk
Lars Jensen, formand Tlf: 61 46 35 18
K.E Kristensen, kasserer Tlf: 22 19 80 46 ke@skjern-net.dk

PRIVATLIVSPOLITIK 

Her kan du læse og downloade vores privatlivspolitik for Skjern Fitnesscenter // Læs mere her