VELKOMMEN TIL SKJERN FITNESSCENTER

Medlemsfordelene er mange i Skjern Fitnesscenter - Vi glæder os til at byde dig velkommen

HOLDENE

Alt tekst her

PERSONLIG TRÆNING

MEDLEMSSKABER

FYSIOTERAPEUTER

Krav om coronapas

Fra den 24. december 2021 er der krav om coronapas i danske fitnesscentre. Det betyder, at du skal have et gyldigt coronapas for at træne i Skjern Fitnesscenter.

Vi tager løbende stikprøvekontroller hos dem, der er tilstede i fitnesscenteret - det kræver myndighederne, at vi gør. Det betyder, at vi også kan tage stikprøver, når der ikke er fast bemanding i fitnesscenteret.

Der er aktuelt ingen krav om mundbind, når du træner i Skjern Fitnesscenter.

Venlig hilsen
Ansatte i Skjern Fitnesscenter og Skjern Fitnessklub.

  

SKJERN FITNESSCENTER

VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF SUNDHED

INDIVIDUEL TRÆNING ELLER HOLD

Skjern Fitnesscenter sørger for indbydende rammer i form af lyse lokaler og træningsmaskiner, hvor der er mulighed for kredsløbstræning, styrketræning, cirkeltræning og holdtræning.

Skjern Fitnesscenter har tilknyttet personale og friviliige, der gerne besvarer spørgsmål vedrørende tilmelding og din træning. Derudover er der instruktører, der varetager holdtræning. 

Der er mange muligheder for træning i Skjern Fitnesscenter. Vores hold spænder vidt, og vi lægger vægt på at tilbyde hold på forskellige niveauer, så du bliver udfordret tilpas.

Du kan også få tilrettelagt et individuelt træningsprogram af personalet i Skjern Fitnesscenter, som passer til dit behov og dine mål. Vi anbefaler, at du ved indmelding får en tid til en kort snak om forventninger og vejledning/ instruktion om din træning. Dette for at du opnår dine mål uden skader.

Skjern Fitnesscenter har tilknyttet en fysioterapeut, der gerne besvarer spørgsmål og hjælper dig godt i gang med din træning.
Vil du være en del af Skjern Fitnesscenter, skal du først oprette dig som medlem i Skjern Fitnessklub - Læs mere om dette her

KONTAKT OG ÅBNINGSTIDER

Mandag-fredag 05:00-22:00 - Lørdag-søndag 05:00-22:00. 

Fitness tlf. 24 81 94 09 - fitness@rskulturcenter.dk
Lars Jensen, formand Tlf: 61 46 35 18
K.E Kristensen, kasserer Tlf: 22 19 80 46 ke@skjern-net.dk

PRIVATLIVSPOLITIK 

Her kan du læse og downloade vores privatlivspolitik for Skjern Fitnesscenter // Læs mere her