OPLEVELSER FOR ALLE - TIL ALLE

Om du er til bold, gymnastik, dans, koncert, kunst, fest - eller noget helt andet, så kan vi i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter tilbyde dig oplevelser. Centret tilbyder de store rum med plads til mange gæster og store oplevelser, men samtidig har vi også de mindre lokaler med plads til møde, hygge eller de intime oplevelser. Vi råder desuden over moderne teknik og tilbehør, som vi stiller til rådighed, når du booker lokale her i huset.

SELSKABER OG MØDELOKALER

Vi kan rumme selskaber til flere hundrede personer. Uanset anledning, størrelse og hvad I ønsker af forplejning, så kan vi i samarbejde med dig sammensætte det perfekte arrangement.

MAD UD AF HUSET

Mangler du mad til din næste fest hjemme, leverer vi gerne mad ud af huset.
Vi sammensætter menuen efter dine ønsker og behov. Samtidig er det muligt at leje alt service, borde og stole, så rammerne for en god fest er sikret.

FITNESSCENTER

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter har eget fitnesscenter, hvor du finder lækre og lyse træningsfaciliteter og god atmosfære. "Energi skaber energi, som er viljestyrke og handling"

BOWLINGCENTER

Det emmer af hygge i Skjern Bowlingcenter. Centret råder over 5 fuldautomatiske baner med automatisk pointstyring. Der er poolbord, dart, bordfodbold og mulighed for spisning.

CAFE B

Cafe B ved Bowlingcentret tilbyder cafe-burgere for enhver smag. Vi serverer nachos, Cornetto Icecream, snackkurv, sodavand, almindelig- og special øl samt slik og diverse.

OVERNATNING

Vi tilbyder overnatning, der opfylder ethvert behov. Vi har 5 vandrehjemsværelser med plads til op til 4 personer samt sovesale. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad samt frokost og aftenmenuer.

RINGKØBING-SKJERN KULTURCENTER

Den seneste udvidelse af Skjern Bank Arena giver mulighed for at få arrangementer af en helt ny størrelse til området.
Vi har 18.000 kvadratmeter under vort tag. Det betyder, at vi kan rumme arrangementer op til 3.800 gæster i Skjern Bank Arena - og samtidig har vi rammerne til de smalle begivenheder andetsteds i huset.

Som hjemmebane for Skjern Håndbolds ligaherrer har vi regelmæssigt mellem 2000 og 3000 tilskuere inde til både liga- og europæiske kampe. Lige så mange mennesker kommer der, når enten de lokale gymnastikforeninger, efterskolerne eller måske endda DGIs Verdenshold kommer og viser deres kunnen frem til de traditionsrige opvisninger, der er en fast forankret del af vores idrætskultur. De mange kvadratmeter betyder også, at vi har plads til de store produktioner inden for kulturens verden, hvad enten der er tale om koncerter eller andre former for shows.

Vi har samtidig rammerne til de smalle arrangementer. Mindre koncerter, foredrag, borgermøder, foreningsdage - man skal lede længe efter noget, vi ikke har mulighederne for at facilitere.

Vi kan arrangere træningslejr, hvor vi gerne hjælper med at finde træning- og kampmodstandere på ønskede niveau. Vi kan arrangere lejrskole, hvor kun fantasien sætter grænser for mulighederne. Vi kan afholde mindesammenkomster, møder, sportsbegivenheder, foredrag, koncerter, fødselsdage, bryllupper, kursuser og meget mere.
Mulighederne er mange i et fleksibelt hus som Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor. Giv os gerne et kald for en uforpligtende samtale.