BOWLING OG ANDRE AKTIVITETER

MASSER AF SJOV I HYGGELIGE OMGIVELSER
I Café B kan du kombinere den gode madoplevelse med masser af sjov. Her finder du bowling og andre aktiviteter, så læg vejen forbi og prøv de mange muligheder sammen med dine venner eller din familie.

VI HAR PLADS TIL ALLE
Kontakt os, hvis du mangler et sted, hvor du kan afholde forskellige arrangementer. Om det er polterabend eller barselskaffe, så er vi altid åbne for en snak.
Kontakt os for en uforpligtende snak på +45 9735 3333

BOWLING

Har du lyst til at tilbringe en hyggelig time eller to med en gang bowling, så book en af vores 5 fuldautomatiske baner, hvoraf 2 er med børnebander.

Alle dage kr. 135,- pr. bane.
Pensionister 60+ alle dage - kr. 100,- pr. time

Priserne er pr. bane - 1 time = 55 minutter.
Skoleje 10 kr. pr. par.

 

SPIL RØD KEGLE
Baneleje 1 time inkl. skoleje kr. 200,-
MAX. 5 personer pr. bane

Når rød kegle står forrest, og man laver en STRIKE, vinder man 1 lille fadøl eller 1 lille sodavand. DET ER KUN DEN, DER SKYDER STRIKE, DER VINDER - ALTSÅ 1 PERSON.

BØRNEHJØRNET

Har du små børn så tag dem med til Cafe B. Hos Cafe B skal der være oplevelser for alle.

Derfor har vi lavet et børnehjørne for de små. Her kan børnene hygge sig med at tegne tegninger og læse bøger.

Der er borde og stole, så de kan underholde sig selv, og til sidst kan de hænge deres tegninger op, hvis de ikke vil have dem med hjem. Det vil kun sætte lidt kulør på børnehjørnet, så det må de endelig gøre.

SPIL INDOOR GOLF OG POOL

I Café B har du mulighed for at spille pool og det er ganske gratis, så kom og spil et par timer med dine venner.

Du kan også spille Indoor Golf på en af vores 2 simulatorer, som hver har 50 forskellige baner du kan spille med venner og familie. Om du er erfaren golfspiller eller blor har lyst til at prøve det, det betyder ingenting, vores Indoor Golf er for alle. 
    

Se mere om Indoor Golf her

BORDTENNIS

Har du lyst til at prøve kræfter med bordtennis, er det også en mulighed, da vi har stillet to borde op i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter til fri afbenyttelse. Kontakt vores personale, hvis du skal bruge bats og bolde.

KORT, BRÆTSPIL ELLER RAFLE

Det er helt op til dig, hvad du vil spille. Det eneste vi ønsker, er at være med til at skabe nogle dejlige oplevelser for alle.

Her i Kulturcentret har vi lavet disse herlige spillehjørner, hvor du finder mange forskellige brætspil, kortspil eller raflebægre. De er til fri afbenyttelse, og vi håber, I kan få nogle hyggelige timer her med spil og socialt samvær.

KONTAKT CAFÉ B

Mandag - lørdag kl. 16.00 - 22.00
Søndag kl. 16.00 - 20.00
   
Tlf: 97 35 33 33 - bowling@rskulturcenter.dk