BOWLING OG ANDRE AKTIVITETER

MASSER AF SJOV I HYGGELIGE OMGIVELSER
I Café B kan du kombinere den gode madoplevelse med masser af sjov. Her finder du bowling og andre aktiviteter, så læg vejen forbi og prøv de mange muligheder sammen med dine venner eller din familie.

VI HAR PLADS TIL ALLE
Kontakt os, hvis du mangler et sted, hvor du kan afholde forskellige arrangementer. Om det er polterabend eller barselskaffe, så er vi altid åbne for en snak.
Kontakt os for en uforpligtende snak på 9735 3333

BOWLING

Har du lyst til at tilbringe en hyggelig time eller to med en gang bowling, så book en af vores 5 fuldautomatiske baner, hvoraf 2 er med børnebander.

Alle dage 175,- pr time. (inklusive sko)
65+'ere alle dage 100,- pr time

Powerbowling - Rød Kegle

Hvis I vil peppe jeres spil lidt op, så kan I vælge at spille med rød kegle. Det koster 50,- kroner ekstra pr bane pr time - og så kan vinde en kande fadøl eller et shot pr spiller på banen (højst 6 personer pr bane).

Laver du en strike med den røde kegle forrest - bum, så vinder du. Husk at give personalet besked, når den røde kegle står forrest (inden du sender kuglen af sted) - ellers tæller det ikke!

Vi sætter gerne det funky lys på og skruer op for musikken, når I spiller med rød kegle - tag fat på personalet, hvis du vil have den helt store bowling-oplevelse.

SPIL INDOOR GOLF, POOL OG DART

I Café B har du mulighed for at spille pool og dart, og det er ganske gratis. Kom og spil et par timer med dine venner.

Du kan også kaste dig over Indoor Golf på en af vores 2 simulatorer, som hver har 50 forskellige baner, du kan spille på med venner og familie. Om du er erfaren golfspiller eller blot har lyst til at prøve det, det betyder ingenting, vores Indoor Golf er for alle. 
    

Se mere om Indoor Golf her

KORT, BRÆTSPIL ELLER RAFLE

Det er helt op til dig, hvad du vil spille. Det eneste vi ønsker, er at være med til at skabe nogle dejlige oplevelser for alle.

Her i Kulturcentret har vi lavet disse herlige spillehjørner, hvor du finder mange forskellige brætspil, kortspil eller raflebægre. De er til fri afbenyttelse, og vi håber, I kan få nogle hyggelige timer her med spil og socialt samvær.

 

KONTAKT CAFÉ B

Mandag - torsdag 16.00 - 22.00
Fredag 15.00 - 22.00
Lørdag 11.00 - 22.00
Søndag 11.00 - 20.00
(Køkkenet lukker 45 minutter tidligere)

Tlf: 97 35 33 33 - bowling@rskulturcenter.dk