TRÆNINGSOPHOLD PÅ ALLE NIVEAUER

VI BRÆNDER FOR SPORTEN

Og den glæde, den giver. Vores grundlæggende koncept er at tilbyde træningslejre af høj kvalitet på fantastiske anlæg til overkommelige priser.

På vores kontor vil I møde dygtige medarbejdere med mange års erfaring. Vi kender vores produkter ned til den mindste detalje og kan derfor hjælpe jer med at planlægge jeres træningslejr i vestjylland, så den passer netop til jeres hold og det træningsudbytte, I vil have ud af opholdet.

OPTIMAL TRÆNING KRÆVER TRÆNINGSPARTNERE OG -KAMPE

Vi hjælper gerne med at finde modstandere eller træningspartnere, der passer til jeres niveau. Her udnytter vi vores kontakter i nærområdet og skaber det bedste udbytte for jer. Træningslejr i Vestjylland kan meget mere end bare træning. Vi ligger i Skjern i Vestjylland, hvor vi i nærliggende områder også har flotte naturområder, fiskemuligheder og Ringkøbing Fjord som en god rute til en god alternativ cykeltur eller anden udendørsaktivitet.

I Skjern by har vi endvidere Den Grønne Korridor, hvor man får set og oplevet byen på en anden måde.

En god træningslejr består ikke altid kun af træning på banen eller i hallen, men kan også give et fantastisk udbytte ved at inkludere nogle alternative aktiviteter.

Vi skræddersyer programmet for træningslejren i tæt samarbejde med jer og strækker os langt for at planlægge og efterleve de behov/ ønsker, som I må have, for at træningslejren bliver 110 procent optimal for jer.

VORES FACILITETER ER I TOP

Uanset om I vil træne ude eller inde, så kan vi tilbyde faciliteter af høj kvalitet, og det er op til jer, hvordan programmet skal sammensættes.

Vores indendørsfaciliteter er:

4 idrætshaller, herunder Skjern Bank Arena
Indendørs fodboldbaner
Bowlingcenter
Top-moderne fitnesscenter
Springgrav med stortrampoliner
AV-udstyr og trådløst internet overalt

Derudover er der alle udendørsfaciliteterne med både kunstgræsbane, en multikunstgræsbane, beachbaner til håndbold og volley samt adgang til et omfattende fodboldanlæg.

SØVN OG MAD SKAL DER TIL

Der er følgende muligheder at vælge imellem:

5 velindrettede værelser med plads til 4 personer per rum. Der er TV samt bad/ toilet på hvert værelse.
2 større sovesale med plads til 20 personer i hver. Her medbringer I selv sovepose og liggeunderlag.

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter har vi fokus på den gode madoplevelse. Vi sammensætter gerne en menu, der sikrer, at kroppens depoter fyldes op efter en lang dags træning.

KONTAKT

Tlf: +45 97 35 45 00
kontakt@rskulturcenter.dk

UFORPLIGTENDE MØDE

Vi tager meget gerne et uforpligtende møde med jer, hvor I kan se faciliteterne. Vi kan snakke muligheder, og I kan skitsere jeres ønsker.