BENYT ALLE VORES AKTIVITETER,
NÅR DU HOLDER FEST HOS OS

SKAB DEN UNIKKE FEST I DE BEDSTE FESTLOKALER I VESTJYLLAND

Når du holder fest i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, har du alle muligheder for at skabe rammerne for den perfekte fest. Du har mulighed for at benytte alle de aktiviteter, som er tilgængelige hos os. 

Måske ønsker du, at børn og unge der deltager i din fest har adgang til bowling, Indoor Golf, pool og dart? Måske ønsker du, at der skal være adgang til en hal, hvor der kan laves aktiviteter? Alt det og meget mere er muligt, når du holder din fest i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. 

STORT UDVALG AF FESTLOKALER 

Vi har festlokaler til den lille intime fest og til det helt store festaarangement med flere hundrede gæster. Med mange års erfaring inden for afholdelse af fester og arrangementer ved vi præcis, hvad der skal til, for at det bliver en uforglemmelig oplevelse. Vi har desuden et stort udvalg af duge, servietter og lys, så vi altid kan ramme din smag. 

 SKRÆDDERSY FESTEN 

Specielt ved fester, hvor der både er børn, unge og voksne har vi gode erfaringer med, at der ud over festlokalet også er adgang til at benytte vores mange aktiviteter. og faciliteter. Det kan for eksempel være: 

- En hal i et par timer, hvor børn og barnlige sjæle kan lege
- Bowlingbaner 
- Indoor Golf. 2 simulatorer med 55 baner 
- Poolbord 
- Dart
- Bordtennis 
- Bordfodbold 

Forhør dig om mulighederne, når du tager kontakt til os. Når vi kender dine ønsker, sammensætter vi et forslag til dig. 

KONTAKT OS

Hverdage: 9.00-16.00
Alle andre dage efter aftale
Telefon: +45 97354500
kontakt@rskulturcenter.dk