VELKOMMEN TIL OVERNATNING I KULTURCENTRET

Der er mange muligheder for overnatning i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

VANDREHJEM

Alt tekst her

TRÆNINGSLEJR

LEJRSKOLE

  

OVERNATNING I SKJERN

TRÆNINGSLEJR, LEJRSKOLE OG OPHOLD PÅ VANDREHJEM

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter råder vi over et moderne overnatningsområde, der opfylder ethvert behov, både når det gælder enkeltpersoner, familier, firmaer, skoler og sportsklubber.
Vores vandrehjemsværelser er egnet til enhver anledning. I vores 4-sengsværelser er der eget toilet/bad, TV og gratis internet.

Når det kommer til større grupper, kan vi tilbyde overnatning i 2 sovesale med plads til 20 personer i hver. Her medbringer du selv sovepose og liggeunderlag.

Har du brug for en enkelt overnatning, står vi klar med et dejligt, lyst værelse til en attraktiv pris. Ønsker du at få mad med i dit ophold, er det også en mulighed.

HER ER ALLE MULIGHEDER ÅBNE

Skal du arrangere lejrskole eller træningslejr, står vi klar med råd og vejledning, så I får det optimale ud af jeres ophold. Vi har mange faciliteter samlet under ét tag og sammen med vores udendørsfaciliteter, er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Vi ligger i Skjern Å-deltaet og er dermed tæt på et rigt dyre- og fugleliv. Mulighederne er mange, hvis man gerne vil udforske den fantastiske natur i området. Ønsker du/I at udforske området på cykel, så har du mulighed for at leje cykler hos Fjord Cykler for 75,- om dagen eller 200,- om ugen. Henvend dig på tlf. +45 97 35 00 65

CAFE B I BOWLINGCENTRET

Café B i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter serverer burgere til hele familien. Vi vil levere den gode madoplevelse og hver enkelt råvare er derfor nøje udvalgt. Som udgangspunkt laver vi det meste fra bunden, så kom og prøv en af vores burgere og få en god oplevelse med hjem.

KONTAKT RSKC

Ranunkelvej 1-3 · 6900 Skjern
+45 97 35 45 00 · kontakt@rskulturcenter.dk
Bowling:+45 97 35 33 33
Fitness:+45 24 81 94 09