PERSONLIG TRÆNER

MICHAEL KAAE

Hos Rinkøbing-Skjern Kulturcenter Fitness vil vi give den bedst mulige personlige træning til alle, der ønsker en livsstilsændring.

Vi brænder for at hjælpe folk med at nå deres fysiske mål – men den personlige udvikling er mindst lige så vigtig. Vi ønsker at hjælpe klienterne til at blive velvidende omkring fitness og i sidste ende blive deres egen coach samt skabe en vedvarende motivation og lyst, der kommer indefra. Med en personlig træner, der støtter dig hele vejen igennem dit forløb, kan du realisere dine drømme om en ny livsstilsændring.

Vi tilbyder dig et skræddersyet program tilpasset dine behov, forudsætninger og mål. Vores personlige træner Michael vil løbende følge op på din teknik, vægt/mål og performance for at sikre, at du når dine målsætninger. 

For at opnå dine mål er det vigtigt, at du kan tackle de udfordringer, du bliver stillet overfor. Det er derfor vigtig også at træne din mentalitet, så du kan klare dig igennem forløbet og få et vedvarende resultat. Din træner vil igennem hele dit forløb være vejledende, støttende og motiverende.

 Michael og Anne - klienter hos Michael siden maj ´21

"Michael har holdt os motiveret igennem hele træningsforløbet. Vi bliver altid mødt med høj faglighed, god energi, godt humør og varieret træning. Derfor var en forlængelse af forløbet helt naturligt for os.

Vi har valgt et ”makkerforløb” med Michael, der strækker sig over lang tid. Dette for at der ikke blot skal være tale om et quick-fix, men en reel ændring af vaner, så målrettet træning og sundere kost bliver en naturlig del af vores hverdag.

Begge er vi ramt af kroniske sygdomme - henholdsvis gigt og sclerose. Michael formår at tilpasse træningen herefter – samtidig med at der er udfordring og udvikling i forløbet.

Vi er sammen om træningen og kan herigennem hjælpe hinanden med motivation og fokus på kost. Selvom vi er to deltagere med to forskellige behov for træning, formår Michael at tilpasse træningen, således den enkelte bliver udfordret på en god måde. Det gælder også, når vi indimellem har vores børn med til træning – de får stor glæde af træningen, som giver både røde kinder, sved på panden og smil på læberne.

Vi giver Michael de bedste anbefalinger i forhold til et personligt træningsforløb."
 

 

PRISER

PERSONLIG TRÆNING FORLØBSPAKKER:

Pakke 1: 1 ugentlig træning med personlig træner i 8 uger – inkl. 2 mdr. fri medlemsskab - PRIS KR. 4400,-

Pakke 2: 2 ugentlig træninger med personlig træner i 8 uger – inkl. 2 mdr. fri medlemskab - PRIS KR. 8000,-

Pakke 3: 1 ugentlig træning med personlig træner i 12 uger – inkl. 3 mdr. fri medlemsskab - PRIS KR. 6000,-

Pakke 4: 2 ugentlig træninger med personlig træner i 12 uger – inkl. 3 mdr. fri medlemsskab - PRIS KR. 11.400,-

Pakke 5: 3 ugentlig træninger med personlig træning i 12 uger – inkl. 3 mdr. fri medlemsskab - PRIS KR. 16.200,-

 

PERSONLIG TRÆNING BOOST PAKKER:

Boost 1: 1 ugentlig træning i 4 uger – inkl. 1 mdr. fri medlemskab - PRIS KR. 2000,-

Boost 2: 2 ugentlig træninger i 4 uger – inkl. 1 mdr. fri medlemskab - PRIS KR. 3800,-

 

Personlig træning boost er for dig, som ønsker at booste din træning. Dette forløb varer 1 måned, hvor man har 1-2 ugentlige træninger med en personlig træner. Dette er for dig som skal i gang med at træne, have inspiration til din nuværende træning eller hvis du føler, at du har behov for en lille løftet pegefinger :-)

 

Alle personlig trænings forløbspakker er inklusiv vejning efter eget ønske på Tanita Body Composition Analyzer BC-420MA.

Pris for vejning uden forløb koster kr. 50,- for første vejning, og derefter kr. 40,- kr. 30,- kr. 25,- for 2., 3., og 4. vejning.
Yderligere vejninger kr. 25,-

 

Priserne er ligesom tidligere inklusiv medlemskab i fitness i x antal måneder svarende til forløbet.
Prisen for 1 personlig træningstime er: 600 kr.

 

MAKKERFORLØB:
Makkerfoløb er for dig som gerne vil have din bedste ven/veninde, en kollega eller et familiemedlem med på et personlig træningsforløb.
Her får nr. 2 person forløbet til ½ pris. 

 

KOSTVEJLEDNING:

Første konsultation (1 – 1 ½ time) - PRIS KR. 600,-

Opfølgende konsultationer (45 minutter) - PRIS KR. 375,-

8 ugers kostvejlednings forløb - PRIS KR. 2800,-

  • Opstartssamtale á 1 ½ time
  • Ugentlig samtale á 45 min
  • Ugentlig vejning – Tanita BCA420 vægt m. fedtprocent, muskelmasse m.m.

 

       

LÆS VORES BETINGELSER FOR PERSONLIG TRÆNING

     

For nærmere information kontakt Michael i Skjern Fitnesscenter - mka@rskulturcenter.dk