MAD OG OPHOLD

Vi kan hjælpe dig med alle former for arrangementer

KURSUS

FEST

KONFERENCE

LANDSMØDE

  

MAD OG OPHOLD

HOS OS ER RÅVARERNE I CENTRUM

Maden i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter er præget af de gode smagsoplevelser, hvilket stiller krav til os om at bruge de gode råvarer og at lave maden fra bunden.

Vi ved, at hvert arrangement står og falder med forplejningen, og der skal derfor være mulighed for at sammensætte en menu, der passer til netop dit arrangement og hvor smagen er i højsædet.

Vi gør det nemt for dig at skabe det gode arrangement, uanset om der er tale om den store fest eller afholdelse af kurser og konferencer. Vi har de nødvendige faciliteter og ikke mindst personalet, der kan tilpasse dit arrangement, så det bliver, ligesom du ønsker dig.

GØR DIN FEST UNIK

Hos Ringkøbing-Skjern Kulturcenter har du mulighed for at skabe din helt unikke fest ved at udnytte de mange muligheder, der ligger i at holde din fest i centeret. Vi har mange faciliteter under samme tag, så det er kun fantasien, der sætter grænserne.

MAD UD AF HUSET

Er også en mulighed – så skal du have selskab, eller ønsker du en madordning i din virksomhed, har vi også løsningen. Lad os høre om dine ideer og kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

MENUKORT

Vil du have inspiration til menuen, kan du downloade vores menukort og se nogle af de mange muligheder, der er i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

DOWNLOAD MENUKORT

DOWNLOAD KONFIRMATION MENUKORT

CAFE B I BOWLINGCENTRET

Kig forbi CAFE B i vores bowlingcenter. Her kan du købe lækre burgere, nachos, slik, is, kaffe, kage, sodavand og meget mere. 

Vi serverer mad i hyggelige omgivelser i CAFE B, men leverer også gerne maden som TAKE AWAY.

KONTAKT OG ÅBNINGSTIDER

Hverdage: 7.00-14.30
Lørdag, Søndag og helligdage efter aftaler

Telefon: +45 2481 9425
kokken@rskulturcenter.dk

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge