MAD OG OPHOLD

Vi kan hjælpe dig med alle former for arrangementer

Alt tekst her

KURSUS

FEST

KONFERENCE

LANDSMØDE

JULEPLATTE

  

MAD OG OPHOLD

HOS OS ER RÅVARERNE I CENTRUM

Maden i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter er præget af de gode smagsoplevelser, hvilket stiller krav til os om at bruge de gode råvarer og at lave maden fra bunden.

Vi ved, at hvert arrangement står og falder med forplejningen, og der skal derfor være mulighed for at sammensætte en menu, der passer til netop dit arrangement og hvor smagen er i højsædet.

Vi gør det nemt for dig at skabe det gode arrangement, uanset om der er tale om den store fest eller afholdelse af kurser og konferencer. Vi har de nødvendige faciliteter og ikke mindst personalet, der kan tilpasse dit arrangement, så det bliver, ligesom du ønsker dig.

GØR DIN FEST UNIK

Hos Ringkøbing-Skjern Kulturcenter har du mulighed for at skabe din helt unikke fest ved at udnytte de mange muligheder, der ligger i at holde din fest i centeret. Vi har mange faciliteter under samme tag, så det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Kontakt os for at høre, hvad menuen skal være til lige præcis dit arrangement.

MAD UD AF HUSET

Er også en mulighed – så skal du have selskab, eller ønsker du en madordning i din virksomhed, har vi også løsningen. Lad os høre om dine ideer og kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 Æresport

Holder du bryllupsfest hos os, så har vi en æresport til rådighed. Læs mere om den her.

CAFE B I BOWLINGCENTRET

Kig forbi CAFE B i vores bowlingcenter. Her kan du købe lækre burgere, nachos, slik, is, kaffe, kage, sodavand og meget mere. 

Vi serverer mad i hyggelige omgivelser i CAFE B, men leverer også gerne maden som TAKE AWAY.

KONTAKT OG ÅBNINGSTIDER

Hverdage: 9.00-16.00
Alle andre dage efter aftale

Telefon: +45 97354500
kontakt@rskulturcenter.dk

MAD UD AF HUSET
Mad ud af huset ved mindst 20 kuverter