KONFIRMATION

SAMMENSÆT SELV DIN MENU

Konfirmationen er en hel speciel dag - især for konfirmanden - men garanteret også for familien. Derfor ønsker vi at give jer de bedste rammer og forudsætninger for, at I alle kan nyde dagen og slappe af i godt selskab. Vi har kapacitet til det meste, så tøv ikke med at ringe til os for at aftale et uforpligtende møde, hvor vi kan snakke mulighederne igennem. Vi vil meget gerne huse jeres konfirmation, og vi har helt sikkert også et lokale, som passer ideelt til jeres selskab. Hvis det dog skulle være ønskeligt, leverer vi også maden ud af huset - Kontakt os for yderligere information herom. 

SAMMENSÆT DIN EGEN MENU

I vores konfirmationsfolder finder du et afkrydsningsskema, som gør det enkelt og let at sammensætte din helt egen konfirmationsmenu.

MENUEN BESTÅR AF
· 1 Forret
· 1 Hovedret som buffet med 3 varianter af kød 
· 1 Dessert som buffet med 3 varianter 

Eventuelt natmad

 Kontakt os angående priser

 

 

PÅ GENSYN

En konfirmation er en dag, der skal huskes. En dag alle tænker tilbage på med masser af glæde og smil. Derfor er det vigtigt, at rammerne omkring din fest er i top, hvilket vi i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter kan hjælpe dig med. Mulighederne er mange i Kulturcentret og - efter nærmere aftale - kan I selvfølgelig få lov til at benytte faciliteterne i huset. Måske har I lyst til en bowlingdyst? En omgang pool eller bordfodbold, lidt boldleg i hallen eller måske noget helt andet? 

Spørg os gerne - så ser vi på mulighederne for at sammensætte det perfekte program til jer, så I får en uforglemmelig fest.

PRAKTISK INFORMATION

· Alle priser inkluderer opdækning, blomster, lys og servering.
· Spørgsmål vedrørende allergener: ret venligst henvendelse til personalet.
· Alle menuer minimum 10 personer.
    

KONTAKT OS

Hverdage: 9.00-16.00
Alle andre dage efter aftale
Telefon: + 45 97354500
kontakt@rskulturcenter.dk