Lejere af huset

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter har vi en række virksomheder og organisationer, der lejer sig ind hos os. Det er både i forhold til at have kontor og administration i lokaler hos os, eller i form af lokaler, hvor deres praktiske arbejde udføres.

Nedenfor finder du flere oplysninger om de forskellige parter, der har deres daglige gang hos os.

 

Skjern Håndbold A/S

Den professionelle del af Skjern Håndbold har sin administration placeret i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter - lige ved siden af ligaherrernes hjemmebane Skjern Bank Arena.

Selve foreningen Skjern Håndbold har selvfølgelig også sin faste gang i centeret med træningstider og hjemmekampe.

 

 

SKJERN HANDELSFORENING

Den lokale handelsforening har også valgt Ringkøbing-Skjern Kulturcenter som base
for et kontor til sin bychef.

Hun deler kontor med FrivilligVest.

 

 

FRIVILLIGVEST

FrivilligVest er Frivilligcenteret i Ringkøbing-Skjern kommune. Vi er sat i verden for at skabe samarbejdsrelationer samt hjælpe og synliggøre alt det frivillige arbejde, som foreninger, ildsjæle og selvhjælpsgrupper hver dag udfører i vores lokalområde.

 

 

Time Out Hudpleje

Hos Timeout Hudpleje kan du vælge imellem et bredt udvalg af behandlinger for alle hudtyper og hudproblemer. Charlotte Myrhol hjælper dig naturligvis med at finde den helt rigtige behandling til netop din hudtype. I Charlottes behandlinger benyttes udelukkende produkter fra Pevonia Botanica, som er verdens ledende og største hudpleje- og spaserie.

Alle produkter er helt botaniske og rene. Pevonia bruger kun de bedste råvarer fra naturen, der er hverken parfume, alkohol eller parabener i produkterne

 

 

Krop og Helse

Krop & Helse ved Jette Sindberg tilbyder akupunktur, kropsterapi, kranio-sakralterapi, infrarødbehandling og zoneterapi. Umiddelbart er min indstilling, at jeg kan hjælpe med alt fra A til Å.

 

 

MH Dancestudie

Dance Studie har dans for hele familien. Danseskolen tilbyder professionel undervisning til børn, teen, unge og voksne begyndere som øvede. Skolen har klasser i stribevis af forskellige former for dans - for alle niveauer fra elever på 4 år og opefter.

 

 

Talentakademiet Ringkøbing-Skjern

På Talentakademiet Ringkøbing Skjern får du et fantastisk elitemiljø, hvor du kan kombinere professionel træning med seriøs skolegang. Samtidig får du rammerne til et fantastisk socialt liv. Akademiet har både en fodbold- og en håndboldlinje.