COVID-19 VILKÅR OG BETINGELSER
________

Vi gør alt, hvad vi overhovedet kan for at du kan føle dig tryg under dit besøg i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Vi har spritdispensere fremme alle de steder, hvor det er påkrævet, og vi har en høj rengøringsstandard.

Fra myndighedernes side er der krav om coronapas i Danmark. Derfor skal du som gæst i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter være opmærksom på følgende:

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter skal du vise coronapas:

  • Når du er til et kulturelt arrangement
  • Når du er til et privat arrangement med servering (fester, mindesammenkomster og lignende)
  • Når du besøger Café B – med mindre du blot er inde for at hente maden (Take Away)
  • Når du er til møde eller konference hos os
  • Når du er til et idrætsarrangement med over 200 betalende gæster (Skjern Håndbolds hjemmekampe i HTH Herrehåndboldligaen)

Hvis du ikke kan vise et gyldigt coronapas, så kan du desværre ikke deltage i det arrangement, du ellers var på vej til.

Hvis du har købt billet til et arrangement og er blevet syg eller af andre årsager ikke har et gyldigt coronapas, refunderer vi ikke billetten til dig.

Hvis du har købt en billet til et arrangement, der flyttes til en anden dato – på grund af corona eller andre årsager – så gælder din billet til det nye arrangement. Du er også velkommen til at bytte din billet til et gavekort til andre arrangementer i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter i stedet for.

Hvis et af vores arrangementer helt aflyses, refunderer vi selvfølgelig din billet.

Hvis det er en ekstern arrangør, der står for et aflyst eller flyttet arrangement, er det deres regler, der gælder for eventuel refundering af billetter.

Du behøver ikke vise coronapas:

  • Når du går til idræt eller er med dine børn til idræt
  • Når du er i Skjern Fitnescenter
  • Når du generelt er til foreningsaktiviteter hos os

Vi opfordrer dig til at have dit coronapas klar og opdateret ved ankomst til Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

Vær opmærksom på, at myndighedernes krav og restriktioner ændrer sig løbende. Vi bestræber os på at holde denne side så opdateret som muligt - men vi kan til tider nå at blive overhalet af ændringer, inden vi får rettet til.

Denne side er senest opdateret den 24. november 2021

Læs mere om corona her.
Telefon: 97 35 45 00
E-mail: kontakt@rskulturcenter.dk