Betingelser

Vilkår og betingelser for booking af værelser og hytter

Vilkår og betingelser

Nedenfor finder du nyttige oplysninger om brug af online booking. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. I nedenstående kontrakt vil kontrakten referere til bookingbekræftelse i forbindelse med onlinekøb.

Betaling

Alle priser angivet i Ringkøbing-Skjern Kulturcenters online booking system er som alle andre steder på webstedet angivet i danske kroner inklusive moms og alle afgifter, medmindre andet er tydeligt angivet i den relevante situation.

Betaling foretages ved hjælp af et af de godkendte kredit- / betalingskort i online booking, herunder Visa-Dankort, Visa og Mastercard. Internationale betalingskort er underlagt et handelsgebyr, der sker ved online booking. Gebyrets størrelse vises i transaktionen, før transaktionen er afsluttet.

Information om handel på Internettet

Som forbruger har du via din bank eller anden udsteder af dit kreditkort en forsikring mod svindel på nettet. Derfor refunderer vi ikke pengene, hvis din betaling for overnatning i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter viser sig at være i forbindelse med svindel.

Forsendelse og levering

Når du booker og betaler for et værelse og andre køb som morgenmad, vil du blive præsenteret for en kontrakt / bekræftelse fra Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, som viser regnskabet for dit køb. Kontrakten kan udskrives fra webstedet, efter at reservationen er gennemført, og den vil også blive sendt til din e-mail umiddelbart efter købet, hvis den korrekte e-mail-adresse er angivet ved reservation.

Levering af det bestilte produkt finder sted ved ankomst til Ringkøbing-Skjern Kulturcenter på ankomstdagen (og slutter ved afgang på afrejsedagen). Begge disse tider er angivet i ovenstående kontrakt.

Fortrydelses- og refusionsret

Du har mulighed for at annullere din reservation på følgende vilkår:

-        Op til og med en uge før ankomst: Du får din betaling refunderet, dog fratrukket et gebyr på 200,-

-        Mindre end en uge før ankomst: ingen refusion for selve værelset.

Kommer der påbud fra myndighederne  - som for eksempel på nedlukning på grund af samfundskritiske sygdomme/epidemier – kan du frit annullere din bestilling, dog fratrukket administrationsgebyret.

Afbestilling og andre forhold ved træningslejre, camps, lejrskoler og andre gruppebestillinger

Ved grupperejser generelt tillader vi os at opkræve et ikke-refundérbart reservationsgebyr på 20% af opholdets samlede pris.
Den endelige afregning sender vi til jer per faktura efter endt ophold.

Afbestilling af træningslejre og almindelige grupperejser: tidligere end 8 uger før: ingen opkrævning ud over reservationsgebyret. Senere end 8 uger før: fuld pris.
Afbestilling af lejrskoler: Tidligere end 16 uger før: ingen opkrævning ud over reservationsgebyr. Senere end 16 uger: fuld pris.

Kommer der påbud fra myndighederne  - som for eksempel på nedlukning på grund af samfundskritiske sygdomme/epidemier – kan du frit annullere din bestilling, dog fratrukket administrationsgebyret.

Registrering af oplysninger

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter registrerer dit navn, adresse, e-mail og andre oplysninger i forbindelse med købet i sit kundekatalog. Oplysningerne videregives ikke, men vi beholder registreringen i 5 år.

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter bruger cookies på serversiden og en sikker forbindelse til at skabe sikkerhed for de oplysninger, du giver på webstedet.

Ved betaling med kreditkort foretages registrering via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres, før de sendes over internettet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@rskulturcenter.dk.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Behandling af klager

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, der bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, kan du skrive til nedenstående adresse eller ringe til os.

Klager over bookingprocessen, selve bookingen eller produktet (ophold) skal foretages inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller skulle have opdaget fejlen ved regelmæssig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt.

Når Ringkøbing-Skjern Kulturcenter modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter beslutter, om de modtagne varer skal refunderes, byttes eller om der skal gives prisnedsættelser.

Skader

Ved skader på hytterne, inventar, terrasse eller andet tilhørende Ringkøbing-Skjern Kulturcenter hæfter køber for det fulde beløb af disse samt 500 DKK i administrationsgebyr.
Bevidst hærværk vil blive politianmeldt.

Ved bortkommen nøgle vil der blive opkrævet et gebyr på 500 DKK.

 

Virksomhedsoplysninger

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Ranunkelvej 1

DK-6900 Skjern

Telefon +45 97354500

E-mail kontakt@rskulturcenter.dk

Websted www.rskulturcenter.dk

CVR 39407116

VÆRELSER

VÆRELSER

TRÆNINGSLEJR

TRÆNINGSLEJR

LEJRSKOLER

LEJRSKOLER

GRUPPEREJSER

GRUPPEREJSER

GENERELT

GENERELT

KONTAKT

Tlf: +45 97 35 45 00
Bowling: +45 97 35 33 33
Fitness: +45 24 81 94 09
kontakt@rskulturcenter.dk