Kan du støve vores café af og gøre det til byens nye samlingssted

Kan du støve Café B af?

Café B er centrum for mange af vores aktiviteter i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Der er indoor golf, billiard, pool – og selvfølgelig vores 5 bowlingbaner.

Samtidig er der plads til 100 siddende gæster, der kan bestille mad fra vores Café menukort: Kantineklassikere og lækre burgermenuer.

Men vi trænger til at få sparket noget nyt liv i Café B og derfor har vi brug for dig.

Som ansvarlig for Café B placerer vi dig midt i det hele – du står for caféens daglige drift, selvfølgelig med kyndig vejledning og oplæring fra de garvede fastansatte i kulturcenteret.

Din bagage må gerne være godt fyldt op med selvtillid og gå-på-mod, og hvis du samtidig er serviceminded og udadvendt, og kan holde overblikket i en travl hverdag, så finder vi ud af resten sammen. Vigtigst af alt er det, at du sprudler af energi og har en masse gode idéer.

Måske er du lige færdig med din ungdomsuddannelse, måske leder du bare efter det helt rigtige – vi er åbne overfor den helt rigtige person til jobbet.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kontakt direktør Morten Lerke på telefon 28309696 eller mail ml@rskulturcenter.dk

Send din ansøgning til ml@rskulturcenter.dk - vi søger en, der kan starte hurtigst muligt, så vi indkalder løbende til samtaler.