Kulturcenteret udvider med 10 hytter

De første 6 hytter er sat, og i løbet af april kan de første gæster flytte ind i de i alt 10 hytter, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter er ved at opføre.

I alt er der 40 sengepladser i hytterne, og det har længe været et stort ønske at udvide kapaciteten for overnatning i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, fortæller Direktør Morten Lerke.

”Der er glædeligvis flere og flere, der kigger mod Kulturcentret i forhold til arrangementer og træningslejre. Det er vi jo virkelige glade for, men vi har også haft svært ved at imødekomme ønskerne om overnatningsfaciliteter. Med vores fine, nye hytter kommer vi til at kunne det nu, og vi ser frem til at byde både udenlandske og danske gæster velkommen,” siger han.

Det er især i forhold til Esport, fodbold og håndbold, der er tryk på, og aktuelt har centeret 5 vandrehjemsværelser med op til 4 sengepladser i hver at byde på. Det kommer man ikke langt med, når større grupper gerne vil udnytte, at kulturcenteret ellers har alle de faciliteter, der skal bruges.

De 10 hytter suppleres med en teknikhytte, hvor der også indrettes et fælleskøkken.

Også almindelige gæster kan få glæde af de nye hytter, når står klar til brug.

”Vi har valgt at lave en betydelig investering i den her udvidelse, og derfor skal så mange som muligt også have lov til at opleve hytterne. Så de bliver en del af Skjern Vandrehjem, hvor vi tilbyder gode og billige overnatningsmuligheder i Skjern,” forklarer direktør Morten Lerke.