Ringkøbing-Skjern Kulturcenter og TNI Partner udvider samarbejdet

TNI har gennem længere tid været en stabil og trofast samarbejdspartner for Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Aftalen forlænges og udvides, hvilket blandt andet kommer til at betyde, at TNI Partner Foyeren opgraderes.

Her har TNI Partner ladet sig inspirere af, hvad EDC har forvandlet ECD-Torvet til, så der bliver noget at glæde sig til for gæsterne i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Foyeren skifter samtidig navn til TNI Space.

 ”Vi ser en stor værdi i at være en del af Ringkøbing-Skjern Kulturcenter og den udvikling, centeret er i gang med,” lyder det fra Søren Pedersen, der er direktør i TNI Partner.


Udover en flottere foyer i form af TNI Space og mere synlighed omkring virksomheden, så bruger TNI Partner også aftalen til at styrke sundhed og trivsel hos sine egne medarbejdere. TNI Partner tilbyder nu for eksempel alle sine ansatte medlemskab i Skjern Fitness Center.

 I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter er man glad for endnu en samarbejdsaftale, der forlænges.

 ”TNI har været en god og trofast samarbejdspartner for os i mange år. Nu skruer vi i fællesskab op for samarbejdet og det kommer både vores medarbejdere og vores brugere til gode. Jeg glæder mig over, at TNI ser værdien i at samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, og jeg tror på, at mange kommer til at se, og mærke, de nye tiltag vi sammen sætter i gang,” siger Morten Lerke, der er direktør i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

Arbejdet med at forvandle foyeren til TNI Space endnu mere synlig i foyeren er begyndt og forventes afsluttet i løbet af de kommende uger.