LOUNGE 1

Lounge 1 er en del af vores loungeområde, som indeholder i alt 4 lounger. De er nyopført i forbindelse med ombygningen af Skjern Bank Arena. Lounge 1 er lys og moderne og ligger på 1. sal. Den er cirka dobbelt så stor som nogle af de andre lounges. Der er plads til 70 personer, som kan sidde i nye omgivelser. Lounge 1 kan naturligvis slås sammen med de andre, hvis der ønskes mere plads.

   

LOUNGE 2

Lounge 2 er en del af vores loungeområde, som indeholder i alt 4 lounger. De er nyopført i forbindelse med ombygningen af Skjern Bank Arena. Lounge 2 er lys og moderne og ligger på 1. sal. Lounge 2 kan rumme omkring 40 personer, og er dermed en af de mindre lounges til de mindre selskaber.

   

LOUNGE 3

Lounge 3 er en del af vores loungeområde som indeholder i alt 4 lounger. De er nyopført i forbindelse med ombygningen af Skjern Bank Arena. Lounge 3 er lys og moderne og ligger på 1. sal. Lounge 3 er den største af de 4 lounger, da den kan rumme op imod 80 personer.

   

LOUNGE 4

Lounge 4 er en del af vores loungeområde, som indeholder i alt 4 lounger. De er nyopført i forbindelse med ombygningen af Skjern Bank Arena. Lounge 4 er lys og moderne og ligger på 1. sal. Lounge 4 er den mindste lounge, vi har, hvor der kan være omkring 30 personer, men kan enkelt slås sammen med de andre lounges, hvis man ønsker mere plads.

  

  

  

  

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge