LOUNGE 1

Lounge 1 er en del af vores loungeområde, som indeholder i alt 4 lounger. De er nyopført i forbindelse med ombygningen af Skjern Bank Arena. Lounge 1 er lys og moderne og ligger på 1. sal. Den er cirka dobbelt så stor som nogle af de andre lounges. Der er plads til 70 personer, som kan sidde i nye omgivelser. Lounge 1 kan naturligvis slås sammen med de andre, hvis der ønskes mere plads.

   

LOUNGE 2

Lounge 2 er en del af vores loungeområde, som indeholder i alt 4 lounger. De er nyopført i forbindelse med ombygningen af Skjern Bank Arena. Lounge 2 er lys og moderne og ligger på 1. sal. Lounge 2 kan rumme omkring 40 personer, og er dermed en af de mindre lounges til de mindre selskaber.

   

LOUNGE 3

Lounge 3 er en del af vores loungeområde som indeholder i alt 4 lounger. De er nyopført i forbindelse med ombygningen af Skjern Bank Arena. Lounge 3 er lys og moderne og ligger på 1. sal. Lounge 3 er den største af de 4 lounger, da den kan rumme op imod 80 personer.

   

LOUNGE 4

Lounge 4 er en del af vores loungeområde, som indeholder i alt 4 lounger. De er nyopført i forbindelse med ombygningen af Skjern Bank Arena. Lounge 4 er lys og moderne og ligger på 1. sal. Lounge 4 er den mindste lounge, vi har, hvor der kan være omkring 30 personer, men kan enkelt slås sammen med de andre lounges, hvis man ønsker mere plads.