FRISKO® LOUNGE

FRISKO® Lounge-lokalet kom til verden i forbindelse med opførelsen af Skjern Bowlingcenter. FRISKO® Loungen ligger ugenert i den sydlige del af centret ved bowling og Café B. Der er udgang til skønne grønne arealer og lokalet er udstyret med mange dejlige vinduer som giver et godt lysindfald og gør rummet lyst og venligt. Ydermere har lokalet den fordel, at det ligger meget tæt på både garderobe og toiletter.

   

LOKALE 3+4

I disse to lokaler er mulighederne mange. De ligger i forlængelse af hinanden, så derfor er det muligt enten at vælge et af dem eller at leje lokalerne samlet. Der kan være cirka 40 personer i hver, så i alt op til 80 spisende gæster, hvis de slås sammen. Det er lyse og venlige lokaler i vores nye tilbygning med masser af lys fra de mange vinduespartier samt udgang til grønne arealer, så gæsterne let kan komme ud og trække frisk luft og børnene kan løbe ud og lege.

    

LOKALE 5

Lokale 5 var oprindeligt vores kantine, men i forbindelse med opførelsen af hal 2 blev lokalet moderniseret og er i dag et dejligt og lyst lokale, som kan rumme 50 spisende gæster. Lokalet er aflangt og passer rigtig godt med lange borde. Der er direkte adgang til vores dejlige gårdhave, hvilken gør det let for dine gæster at trække frisk luft og hygge sig i den skønne gårdhave.

    

LOKALE 6

Lokale 6 er et kvadratisk godt og lyst lokale, som ligger lige i midten af hele Kulturcentret. Dette gør selvfølgelig, at du er tæt på det meste, f.eks. bordfodbold, hvis nogle af dine gæster får lyst til at spille. Her kan være op til 80 spisende gæster, og der er mulighed for at åbne dørene ud til det fri.